Akinfeev červená...dobré pro násmasterhunter napsal:CSKA 1:0 Real ... To se mi nelíbí
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Akinfeev červená...dobré pro násmasterhunter napsal:CSKA 1:0 Real ... To se mi nelíbí
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Tož, pěkné to bylo. Bez Kosti, Daniho, Pastoreho, Diega i Faraona... Bůreček. Moc fajn. Co nelze Monchimu upřít je, že ten kádr je konečně dostanečně širokej. Není Pasta s Danim, hraje Pelle s Cristantem. Není Diego a odpočívá ElSha, hraje Justin. Saša zpočne, přijde Luca. Florko si klasicky pendluje a mezitím odpočívaj Cengiz/Santon. To nebývalo. Na druhou stranu, byla to jen Plzeň. Ale s prstem v zadku, suverénně jako málokdy. Třetí zápas v řadě dobrý, tak snad to vydrží.
daje!!!
Francesco Totti AS napsal:Akinfeev červená...dobré pro násmasterhunter napsal:CSKA 1:0 Real ... To se mi nelíbí
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Sushi napsal:super, důležitý body, hráli jsme i dobře (a plzeň špatně, to zas ne že ne)
s cska jde teď v dvojzápase o všechno
90210 napsal:Sushi napsal:super, důležitý body, hráli jsme i dobře (a plzeň špatně, to zas ne že ne)
Jj, CSKA tou vyhrou nad Realem moc nepotesili, na druhou stranu se nam pri urcity konstelaci otevrela moznost hrat o prvni misto ve skupine a teoreticky slabsiho soupere na osmifinale. Uz od lonska vime, jaka je vyhoda nehrat kazdy zapas v PO proti papirove silnejsimu velkoklubu...
Jinak to byl fajn fotbal a jsem rad, ze si AS udelalo na ceskych obrazovkach dalsi promo. Na druhou stranu jsme asi jeste nepritahli zadny novy fanousky, prinejmensim tady na foru, i kdyz to neni v dnesni dobe neni moc urcujici, protoze my tady jsme uz tak trochu dinosauri.:0)
90210 napsal:Sushi napsal:super, důležitý body, hráli jsme i dobře (a plzeň špatně, to zas ne že ne)
Jj, CSKA tou vyhrou nad Realem moc nepotesili, na druhou stranu se nam pri urcity konstelaci otevrela moznost hrat o prvni misto ve skupine a teoreticky slabsiho soupere na osmifinale. Uz od lonska vime, jaka je vyhoda nehrat kazdy zapas v PO proti papirove silnejsimu velkoklubu...