2.kolo ROMA-Inter

idem si naliat este vino,takto nasraty som nebol ani po vyprasku s bayernom v LM...s osratym interom prehrat a dat 3 tycky ,to ma pojeb .PICI. :grr: :grr: :grr:

na jednej strane je mi to velmi luto, na druhej strane som rad, ze v zvysnom priebehu sezony usetrim kopu psychickej energie, lebo po dnesku si budem od Rima a najma od celej ligy drzat odstup.

teraz som videl, ako Luca Banti po VARe nariadil penaltu proti juventusu...

myslim, ze sezona bude plna emocii a kto to ma stale rad, tak sa podla mna nudit nebude.

Forza Roma!

danko10 napsal:
Ľúto je mi najviac JJ-a, ktorý to na pravom beku odohral viac než so cťou sedemdesiat minút, aby sa to nakoniec na neho celé zosypalo.

:

Veru, je vidiet ako JJ odovzdava maximum a casto to staci. Bohuzial, dnes nasadil Perisic dvakrat tempo a bol inde.

Skoda tych prepadov v strede, tiez som cakal na stiahnutie DDR alebo Kevina a ozivenia stredu pola.

danko10 napsal:
Ľúto je mi najviac JJ-a, ktorý to na pravom beku odohral viac než so cťou sedemdesiat minút, aby sa to nakoniec na neho celé zosypalo.
danko10 napsal:
Prvý gol Interu ide za Strootmanom, ktorý sa jednoducho rozhodol nevrátiť.
danko10 napsal:
Diego bol dnes výborný.

Neviděl jsem Atalantu, ale tady se JJ chválil, dnes to na RB odkopal slušně, i když si to všechno šteloval na levou. Závěr jsem neviděl.
Strootman zklamání. Pomalý, laxní, před gólem si jen vyklusával zpátky.
Diego super, ale zkusil bych ho napravo, ptz ty jeho centry levou stojí za hovno.

Dneska se mělo vyhrát kurva :zed:

Byl jsem na zápas s klukama v hospodě a za stavu 1:0, po třetí tyčce a jasně neodpískaný penaltě na Perottiho jsem si říkal, že tohle jestli nevyhrajem, tak jsme skutečně prokletí.
Podle mě z naší strany po většinu zápasu dobrej výkon, oni z hoven dali góly, nám tam nepadlo nic. Skvělej byl Perotti a Nainggolan.
Prostě škoda...
PS: Špalku, táhni do píče!

pičo, přijeli jsme s polovičkou od sousedů z týdne ve slovenským ráji a v Tatrách, včil v 8, chtěli jsme do šesti. 2 hodiny policajti a protokoly. sestřelila nás izraelská piča v koloně před Ružomberokem. prostě jsme jeli kolona aut, řekněme, 70-80 a najednou to začlo brzdit na 0-10. Auto přede mnou to ubrzdilo, já to tak tak zašlápl, ještě jsem stihl zapnout dvoublinkr, auto za mnou zastavilo tak 10 cm za mnou a auto za tím byla izraelská piča, co obdivovala krásu slovenských hor, leč bohužel ne z vrcholu štítů jak my, ale za jízdy a napálila to do toho auta za náma, to do nás a takhle nás pomrdala pět za sebou, teda před sebou. Renault nějak dojel, ale zadek je na sračky a předek do jisté míry tak. Typická řetězovka. Izraelská piča měla navíc auto půjčené kdesi v Rakousku, takže su zvědavej, jak tohle pojišťovny pořeší. Radost.

Takže nasranej na ultimo, ale celkem rád, že žiju, dojedu dom, že si spravím náladu rozbitím Luciana a spol.

tak mi přítelkyně našla aspoň highlighty ze včerejška a vidím tři tyčky našich a pak tři góly Intermerdy a úspěch pičusa zkurveného holohlavého

k tomu se tak jakože chystáš na EL na Zlín do Olmika a oni chytí Moldavce, Rusáky a FC Kodaň.

a zítra do práce...

omlouvám se, nacpal sem to do jednoho, co není tučně a velkým je offtopic, sorry
dobrou

viděl jsem bohužel/bohudík jen sestřih, zdálo se, že jsme byli lepší, to samý jsem i tak různě četl... co jsme si vybrali co se týče štěstí v bergamu, to nám teď asi chybělo

sere mě, že nepoužili VAR na tu pětu na perottiho

nojo, musíme makat, sezóna dlouhá