2.kolo ROMA - Empoli

Nakonec jsme si prohrát asi nezasloužili, nicméně kdy jsme se dostali do hry? Kdy se na to začlo dát koukat?

Když konečně vypadli z hřiště ti dva giganti Paredes s Cristantem.

Nakonec jsme si prohrát asi nezasloužili, nicméně kdy jsme se dostali do hry? Kdy se na to začlo dát koukat?

Když konečně vypadli z hřiště ti dva giganti Paredes s Cristantem.
Kdyby vypadla celá ta Svatá trojka, bylo by líp.

Pokud není DDR takovej ocas, po dnešku bude sestava vypadat jinak.

DDR - este 2 , 3 zapasy a odide
Dovbyk - podla mna lutuje ze prisiel , zatial nic neukazal , od hraca za taku palku ocakavame viac. Ale je pravda ze zaloha mu velmi nepomaha.

po priestredani to bola ovela lepsia hra, aktivna so sancami.

Baldanzi sa mi velmi pacil.

Drzme palce a uvidime ako to pojde dalej.

Cristante možná bude mít zase 96% úspěšnost přihrávek a skvělý hodnocení, ale teď, se tam po souboji opět radši válel a čuměl na rozhodčího místo toho aby se zvedl a ubránil Mahlea který po tom prunikovkou založí útok ze kterýho padne gól....

To je taková nekoukatelna sračka, že to nemá obdoby 👍
Všetko je lepšie ako spraviť hlúpu penaltu ako Paredes a zariadiť výhru súperovi 😉

Neviem prečo je túto sezónu odstavený Štefan a neviem či má zakázané tam poslať Abrahama ale naozaj nechápem prečo nedá iného útočníka. Abraham je šikovnejší s loptou a behavejsi.
Eldor mal dve hlavičky jeden gól a to ta lopta rozhodne nebola ideálna čiže tych pár prihraviek tam bolo na zakončenie.

Kde sa stratila ta vašen z minulej sezóny ktorú do toho dával DDR na lavičke. Dnes tam stál ako soľny stĺp. Nejako sa mi to nepozdáva aj tie divné veci na trhu. Je tam nejaká zvláštna atmosféra

Daniele! Jako hráče jsem tě zbožňoval, ale jako trenér mě neskutečně sereš. Proti nám každý tým vypadá, že spolu hrají x let, za to náš tým se náhodně sešel vzadu na dvorku. Neskutečný. Ta hra nemá hlavu ani patu. Výborně. Dva týmy, co hrávají o udržení v lize a my s nimi máme jeden bod a jeden gól.

Mám pocit, že když přišel De Rossi, tak to hráče nakoplo...legenda AS u kormidla, začalo se hrát jinak, jezdilo se po prdeli. Nicméně mám pocit, že už euforie upadla, je potřeba zásah trenéra a úplně si nejsem jistej, jestli tohle DDR zvládne, protože to je hrozná žumpa, co poslední týdny předvádíme.

Musí mu rychle pomoct tata. I kdyby nepřiznaně doma v obýváku. Ten kluk neví, co s tím. Přesně, jak se tu píše. Ta euforie je pryč a smrdí to vyhazovem po pár kolech. Aby se ještě z důchodu znova nevracel Ranieri...

No na tiskovce se už vyjádřil, že musí udělat změny tak doufám že nebude srab a ty tři svaté záložníky vyhodí 😎jinak to může být taky jeho brzký konec

Neverím tomu že si DDR nevie dať rady s hráčmi. A hlavne prečo by sa ich nesnažil nakopnúť tak ako minulú sezónu keď tam skákal ako čert z krabičky. Obávam sa že problém bude vnútri. Už len tá komédia okolo Dybalu ukazuje ako skvelo to tam funguje