2.kolo ROMA - Cremonese

22.8.22
Pondělí
18³⁰h
Vyprodané Olimpico!
NovaSport4
:danko:

Měli by si dát Zaniolo Dybala Abraham góla....ať se chytnou na Juve

HugoBoss27 napsal:
22.8.22
Pondělí
18³⁰h
Vyprodané Olimpico!
NovaSport4
:danko:

Měli by si dát Zaniolo Dybala Abraham góla....ať se chytnou na Juve

Tak ať ti to zakládání vydrží aspoň do ledna, Hugo. :)

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Gini Wijnaldum zlomená holenní kost z tréninku. By tě mrdlo, fakt.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Jojo..návrat 2023

Takze ted Frattesi? 😃 Nebo vic sanci pro Boveho. Kazdopadne obrovska smula, tohle mohl bejt rozhodujici muz pro Scudetto. Nebo aspon boj o nej. A zrani ho Felix, kterej uz v tymu davno nemusel bejt.

scr

Tak to je pesek na zacatek sezóny

Sent from my iPhone using Tapatalk

Largo napsal:
Takze ted Frattesi? Nebo vic sanci pro Boveho. Kazdopadne obrovska smula, tohle mohl bejt rozhodujici muz pro Scudetto. Nebo aspon boj o nej. A zrani ho Felix, kterej uz v tymu davno nemusel bejt.
Tak je hňup? Si neumím představit, jak můžeš někomu zlomit HOLENNÍ kost v tréninku. Šacoval jsem to na Manciniho.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Za ně hraje Dessers co hrál loni za Feyenord. Na něj jsem zvědavý.
Jinak jasná výhra, není o čem

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

zdravim romanisti :sala: :sala: :daje: No "zacina" to pekne najprv Gigi a teraz Zaniolo do pice! :oops: snad to nebude nieco vazne...Cremonese hra na nasej pode futbal a zabudnime ze to skonci 5:0...budeme radi za 1-0 a 3 body.hrame velmi slabucko pred vypredanym Olimpicom.

Řekl bych klíční kost, jinak fotbal slabý čekal jsem více snad to urvou nějak 😉 soupeři stačí pro odkopu stát na naší 16 my uděláme dlouhý míč a soupeř má hned balon, Abraham dělá vše proto aby šel na lávku a samozřejmě ten nas pomalý střed to je kámen úrazu všeho 🤦no uvidíme ale 3 body jsou povinnost

Přes Zaniola šlo všechno co se dostalo k brance...bohužel to vypadá špatně s ním
Ty šance pálíme jak v pálenici :cry:
Smalling to aspoň čistí