2. kolo ROMA - Atalanta

Doufám,že jste žádný link nenašli ....OH shit to byl ...jen jsem nadával ...první půle kdyby byla 1:5 nebylo by se čemu divit

Schick za dvacet minut parada. Mohl rozhodnout, chybělo málo. Kluivert akorát na konci nasral a vlastně nehrál nic. N zonzi bude dobrej. Můžeme být rádi za remizu. Hnus.

Zbytočna strata bodov. Keby sa stoperi nevysrali na prvy polčas vyhra sa aspon o gol. Daniele klobuk dole :core: zatial sa žiadne ohrozenie jeho pozicie v zaklade nemože konat. Flore tiež dobre snad žiadne važne zranenie nebude . Schick ako žolik by už mohol konečne dat aj gol na to je tam v prvom rade.

Taky De Laurentiis by za dnešok minimalne Fazia zatvoril do hladomorne.

chlapci si aspon druhy polcas poriadne zabehali, co by im mohlo pomoct nabrat kondicku.
De Rossi a Fazio nemozu byt naraz na ihrisku.
Nzonzi bude super posila a Pastore pod Dzekom v 4-2-3-1 vyzeral tiez dobre.

snad bude Florenzi v poriadku... :pray: :pray: :pray:

Smutný když víš, že se příští zápas stejně začne s tou klasickou sračkou, kterou pod DiFrou hrajem dycky
Jesli se zranil Florenzi na dýl.......

nakoniec zlaty bod ,atalanta B sa ukazalo,my sme ich trapne podcenili..... pri golovke schicka a kluiverta mohol byt velky obrat,alebo po polcase 1:5 ze.....2 polcas futbal hrat vieme a 1 polcas nie?...alebo 1 polcas sa nam nechce a 2 polcas ano?.......nzonzi ma hned presvedcil je to TANK,muz zapasu DDR ten chlapik je borec,je vidiet ze hra srdcom ,rolu kapitana prebral ako sa patri....uz piatok AC

mam pocit, ze Schick mohol dat na konci Kluivertovi ovela lepsiu loptu na stred ihriska a siel by 1 na 1.
a ak by to este slo, tak zrusim predaj Kevina, lebo to, co dnes predviedol za polcas Pellegrini, sa len tak nevidi.

Já viděl jen první půli a k jasnýmu hovnu od stoperů bych přidal i zálohu, která hrála taktéž úplný hovno, jen DDR byl na hřišti všude. Olsen nemohl nic dělat, jen při třetím gólu si myslím, že měl jít proti hráči. Kdyby byl u DDR běhavej Kevin, tak minimálně jeden gól z těch tří nepadne, protože střed hřiště propadával strašně.
Začínám bejt alergickej na Di Francesca...

Stále som sa úplne nespamätal z toho, čo som včera videl prvý polčas. A sklamaný som najmä z toho, čo čítam, predovšetkým od talianskych fanúšikov. V Ríme je to tak, že keď spravíš čokoľvek, príde jeden zlý zápas a už si najväčšia „pippa“ a nehral by si ani za Benevento. Monchi s Pallotom sú samozrejme najväčší diletanti. Roky sa nám vyčíta, že máme málo Talianov, a keď postavíme čisto talianske centrocampo tak ideme po jednom zápase posielať doprdele Cristanteho s Pellegrinim a vážne ideme plakať za Strootmanom? Za tým Kevom, ktorý na ihrisku vyzeral posledné 2 sezóny jak na kolieskových korčuliach a s operovaným mozgom Paris Hilton? Tu sa absolútne zas zabudlo na fakt, že sme minulú sezónu hrali takmer vo všetkých zápasoch podobne a tiež nás dokázali prehrať hocijaký somráci? Zabudlo sa na to, že skončili za Neapolom o 14!!! Bodov? O 14 bodov s Radjom a Kevinom a teraz za nimi po jednom zápase plačeme? Ako som písal už včera, to 4-3-3 vyzerá s Cristantem a Pellegrinim presne tak isto napiču ako to vyzeralo s Radjom a Kevinom. Za mňa je ale táto výmena úplne v poriadku, obom verím, ale nie pod hipsterom. Teda, možno aj pod hipsterom, ale to by musel upustiť od tej svojej taktiky.

Ad. Olsen. Musel som si včerajšie góly pustiť znova, aby som sa presvedčil, či som náhodou nepozeral na niečo iné. Za čo konkrétne sa teraz kritizuje a čo tam mal chytať? Obrana v pravidelných intervaloch prepadávala, nefungovalo spojenie so zálohou a úplne to dosrával tragický Manolas. Jeho tam 2-krát nechali v totálnom štichu a tu sa polemizuje nad tým, že mal vybehnúť? WTF? Nepomohlo by to ničomu, tie góly by dostal tak či tak. Jeho angažmán tu začína presne tak, ako Alissona. Ten bol tiež v tej jeho prvej sezóne za všetko kritizovaný, vypadlo sa s ním s Laziom aj s Lyonom, dostal čudný gól vo Viedni a tak. Ten bol tiež dlho „pippa“ až do zápasu s Atleticom. Takže IN OLSEN WE TRUST. Navyše úplne v pohode lapí vysoké lopty, dlhé lopty vie tiež dobre kopať. Že to pri malých domov pár krát zaškrípe nie je len jeho chyba, ale celkovo nefunkčného systému.

Každopádne, druhý polčas bol výborný. Dvojka De Rossi – Nzonzi vyzerala podľa mňa moc dobre. Nzonzi využívajúc svoju fyzickú silu to búral smerom dopredu, zatiaľ čo DDR vypĺňal hernou inteligenciou priestory vzadu. Tejto dvojke verím, že bude spolu dobre fungovať. A verím tomu, že Pellegrini dokáže jedného či druhého na tomto poste dobre nahradiť. On behať a makať vie, odoberať lopty tiež, čo ukázal napríklad na Nou Campe. Určite na tomto poste nebude horší ako v 4-3-3, a to isté aj Cristante, ktorý by navyše mal byť 1. alternatíva za Pastoreho. Ale poznáme hipstera, v piatok zas vybehneme so 4-3-3.

Ad. Pastore Jeho včerajší výkon oproti tomu z Turína jak nebe a dudy. Stále je čo zlepšovať, ale má 1+1, a mal tam ďalších niekoľko super akcií a dobrých lôpt. Jeho pohyb bol už neporovnateľne iný. Pôjde ešte hore.

Inak, veľmi ma prekvapil Florenzi. Z tých 2 zápasov náš zatiaľ najlepší hráč.

AS Řím včera doma jen remizoval s Atalantou 3:3 a po jedné z inkasovaných branek ztratil nervy trenér Eusebio Di Francesco. Ten udeřil do střídačky, zlomil si zápěstí a dnes ráno se podrobil operaci.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Carlo napsal:
Roky sa nám vyčíta, že máme málo Talianov, a keď postavíme čisto talianske centrocampo tak ideme po jednom zápase posielať doprdele Cristanteho s Pellegrinim a vážne ideme plakať za Strootmanom? Za tým Kevom, ktorý na ihrisku vyzeral posledné 2 sezóny jak na kolieskových korčuliach a s operovaným mozgom Paris Hilton? Tu sa absolútne zas zabudlo na fakt, že sme minulú sezónu hrali takmer vo všetkých zápasoch podobne a tiež nás dokázali prehrať hocijaký somráci?

Roma have faced 16 shots in the first half vs Atalanta, more than in any other first half in Serie A since Opta have collected this data (2004/2005).
K tomu mali v prvom polcase asi 10 rohovych kopov...
Doma proti B-cku Atalanty, ktore ma aktualne prioritu dostat sa do skupinovej fazy europskej ligy!
V prvom kole sme v tazkom zapase v Turine udrzali ciste konto a Strootman odohral cely zapas.
Su hraci, ktori robia vsetkych okolo lepsimi hracmi a Strootman je taky hrac.

Predat 28 rocneho lidra zo zakladu po prvom kole sezony po tom, co absolvoval celu pripravu a pravidelne pocas nej nastupoval, je podla mna uplne diletanstvo. Predovsetkym to nacasovanie urcite prispeje ku kludu v kabine a psychopaticky trener rozbijajuci si ruky pocas zapasu tomu tiez urcite pomoze. Hlavne mladym hracom, ktorych "nastastie nemame vela". Neviem, ci Eusebiovi dnes namiesto tej ruky nemali operovat hlavu. Alebo skor Monchimu.

Velmi rad zjem klobuk za to, ze som sa mylil a islo o vysoko strategicke rozhodnutie, ktore klubu z dlhodobeho hladiska velmi pomoze...

Agostino napsal:
Carlo napsal:
Roky sa nám vyčíta, že máme málo Talianov, a keď postavíme čisto talianske centrocampo tak ideme po jednom zápase posielať doprdele Cristanteho s Pellegrinim a vážne ideme plakať za Strootmanom? Za tým Kevom, ktorý na ihrisku vyzeral posledné 2 sezóny jak na kolieskových korčuliach a s operovaným mozgom Paris Hilton? Tu sa absolútne zas zabudlo na fakt, že sme minulú sezónu hrali takmer vo všetkých zápasoch podobne a tiež nás dokázali prehrať hocijaký somráci?

Roma have faced 16 shots in the first half vs Atalanta, more than in any other first half in Serie A since Opta have collected this data (2004/2005).
Doma proti B-cku Atalanty, ktore ma aktualne prioritu dostat sa do skupinovej fazy europskej ligy!
V prvom kole sme v tazkom zapase v Turine udrzali ciste konto a Strootman odohral cely zapas.

Predat 28 rocneho lidra zo zakladu po prvom kole sezony po tom, co absolvoval celu pripravu a pravidelne pocas nej nastupoval, je podla mna uplne diletanstvo. Predovsetkym to nacasovanie urcite prispeje ku kludu v kabine a psychopaticky trener rozbijajuci si ruky pocas zapasu tomu tiez urcite pomoze. Hlavne mladym hracom, ktorych "nastastie nemame vela". Neviem, ci Eusebiovi dnes namiesto tej ruky nemali operovat hlavu. Alebo skor Monchimu.

Velmi rad zjem klobuk za to, ze som sa mylil a islo o vysoko strategicke rozhodnutie, ktore klubu z dlhodobeho hladiska velmi pomoze...

amen

Agostino napsal:
Carlo napsal:

Ještě bych dodal jednu věc ke Kevovi. Ono není vždy podstatné to, co máš v nohách, ale co je v hlavě. A Kev i po zranění to v hlavě má a osobnost to je bez debat.

Technicka poznamka - domaca remiza s dorastom Atalanty je prehra. Teda pre mna je to horsie, nez prehra, pretoze vsetky tieto nejednoznacne vysledky predlzuju hipsterov zivot na rimskej lavici a utrapy s nim spojene.

Milano mozete otvorit kto chcete.

Nechci Eusebia hned vyhazovat nebo kritizovat novy hrace. Ale faktem je, ze zejmena prvni polocas byl jeden z nejhorsich, co jsem kdy videl. Nejvetsi vinu davam Eusebiovi. Chce to zacit u zmeny rozestaveni.