Gól super, zvládli to na pětníku, ale co se mi líbí je hra zády k bráně od Fergussona.
Gól super, zvládli to na pětníku, ale co se mi líbí je hra zády k bráně od Fergussona.
S kolenem ne, se svalem. Ale je to fuk, podle všeho nebude.Pojdme nedele….Wesley nejspis nebude…problemy s kolenem
Snad to Rensch dá. Já mu věřím, nehrává špatně. Ferguson se hezky rozjel, Koného v repre taky chválej. Navíc Wesley se vrátí až nejdýl ze všech reprezentujících, jen minimum času na odpočinek, stejně bych tam radši viděl Rensche.S kolenem ne, se svalem. Ale je to fuk, podle všeho nebude.
Souhlasím se vším...mně se Rensch (v rámci možností) líbil a to měl těžkej vstup do ligy. Ferguson dal ve třech zápasech po sobě gól, vyrovnal nějakej irskej rekord, tak snad si to dotahne i do klubu tuhle formu.Snad to Rensch dá. Já mu věřím, nehrává špatně. Ferguson se hezky rozjel, Koného v repre taky chválej. Navíc Wesley se vrátí až nejdýl ze všech reprezentujících, jen minimum času na odpočinek, stejně bych tam radši viděl Rensche.
NezakriknoutMáme kvalitně zdvojené posty. No stress