2. Kolo lazio- Roma

Že sme nedostali bůra je vlastně zázrak
Hrát bez defenzivního záložníka je s takovouhle obranou sebevražda
Kluivertův výkon hodnotit nebudu, ale když ho tam asi v sedmdesátý minutě jeden Laziál sundal a on do něj pak naběhnul, přitom se skoro zranil a deset vteřin na to blbě narazil Lorenzovi...a to bylo jen chvíli potom, co Fonseca sundal Undera a dal tam Pastoreho, čímž mu na lavici do útoku zůstal odcházející Schick a 13ti letej Antonucci

Videl jsem tam obrovskej prostor mezi zalobou a utokem. Cengiz nic a za nej neni kdo. Fazio pomalej. Florko nepresnej. Pelle neviditelnej, Kolarov chybujici. Mancini prumer, ale na derby docela dobry. Kdyz by mel vedle sebe oporu, lidra, tak myslim, ze by byl dobrej.

Libil se mi Pau. Jistej, rve ze je to slyset az sem ku Benesovu, nezmatkuje. Doufam, ze s Veretoutem se zaloha posune vejs. A doufam v prichod levyho utocnika, protoze Kluivert je hroznej.

dnes sme mohli dostat 3-5 golov a nikto by nemohol nic povedat....tomuto muzstvu chyba okrem kvality aj vitazna mentalita,Florko to si akoze naozaj chcel ist za stavu 1-1 striedat cez cele ihrisko aby si usetril cas? :zed: bez DDR a tottiho na tribune ma to nebavi,vytratila sa emocia spred rokov,ked som zapasy pozeral v drese....mali sme slubne brejky za stavu 1-0 ale mame sebčiarskych sebcov typu zaniolo a pre mna osobne velke sklamanie Kluivert pre ktoreho mala prist teraz ta spravna chvila ,ale je uplne podpriemrny...patrik šik 2.....dakujem za repre pauzu,dakujem

Zdevastovali obranu opäť, vymrdali De Rossiho, predali najlepšieho strelca (aspoň, keby to malo zmysel a nie niekam do Číny) kúpili zbytočne drahého brankára, tak sa niet čomu čudovať...ten bodík je v tomto prípade zlatý, už prvý polčas sme mali prehrávať. Ale je začiatok sezóny, tým sa nemal kedy zohrať. Pevne verím, že bude lepšie. Forza Roma :roma:

No, pozitivum je, že se to snad může jen zlepšovat

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Mě srala ta díra na velkém vápně mezi obranou a zálohou(druhá vlna) kde stával Daniele :danko: (už se to tu myslím řešilo) ...samozřejmě z kama padá nejvíc gólů

Ale jedeme dál :Ok:

:lzm:

Tony napsal:
Za hodinu hráme a novú tému nemáme založenú, hruza.

Teším sa na derby ako aj vy určite, bojím sa ale že budem po zápase nasraty. Poďme.

Lazio: Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile

Roma: Pau Lopez; Zappacosta, Mancini, Fazio, Kolarov; Cristante, Pellegrini; Under, Zaniolo, Florenzi; Dzeko

Ref: Guida

Klida ...nechápačka...a ještě Della Capitale

V sestavě AS Řím se tři až čtyři týdny neobjeví Davide Zappacosta, obránce italského klubu si poranil lýtko. (football-italia.net)

To tu dlouho nebylo, aspoň že je ta pauza

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Novinka! Cengiz se zranil, mimo hru bude měsíc.

Na jednu stranu špatná zpráva. Minimálně proti Janovu nás táhl.

Na druhou se teď otevírá ideální scénář se změnou herního systému na 4-3-2-1
López - Florko, Mancini, Smalling, Kolarov - Pellegrini, Veretout, Cristante - Zaniolo, Mchitarjan - Džeko.

Popřípadě 4-3-1-2 se Zaniolem jako podhrotem a Džekem s Kalinićem před ním. Tak snad Fonseca ukáže, jak je flexibilní. Určitě lepší varianty než cpát na křídlo Zaniola.

Po dvou měsících práce na hernim systému sme udělali ze dvou zápasů dva body, tak přejdeme během tejdne na jinej herní systém

naplňuje mě to optimismem

Largo napsal:

López - Florko, Mancini, Smalling, Kolarov - Pellegrini, Veretout, Cristante - Zaniolo, Mchitarjan - Džeko.

Popřípadě 4-3-1-2 se Zaniolem jako podhrotem a Džekem s Kalinićem před ním. Tak snad Fonseca ukáže, jak je flexibilní. Určitě lepší varianty než cpát na křídlo Zaniola.

Psal jsem to v jiném tematu

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:

Psal jsem to v jiném tematu

:Ok: