2. celo(dvou)republikovej sraz...

Nejlepe:

• Arsenal merda-Roma

Votes: 0 0.0%
  • Inter merda-Roma

• Roma-Udinese

• Roma-Arsenal

• Sampdoria-Roma

• Roma-Juventus

• Roma-Bologna

• Lazziemmerda-Roma

Votes: 1 100.0%
  • Roma-Lecce

• jiný

• Total voters
    1
MOravske Lieskove je niekde na Severe , pri Dubnici , ale to uz Danko .

Ja by som siel , ale podmienky :

1.Niekto by sommnou musel ist , pretoze najviac kam som ja siel , to bolo , ze som presiel cez most , a navyse o mojich orientacnych schopnostiach svedci aj to ,ze sa pravidelne stracam v Nitre v Tescu .
2.Niekto by musel presvedcit mojich rodicov , ze sa vratim zdravy , ze sa mi nic nestane , nebudem pit , a ze nieste grobianti , vrahovia a pod.
3.Niekto by musel zabezpacit aby nehral perrotta a Taddei .

Tak , co smurfiku , ideme ? :lol: :lol:

1) :lol: :lol: :lol:

2) danko přidá svoje zku?enosti (nebo rad?i ne :lol: ) ... já jim napí?u mejl s fotkama prahy, jak tu máme krásně 8)

3) oba? to by se muselo stát fakt něco divnýho... :)

kdybyste tam spali dva, mů?ete se opírat zády... jako Forest Gump a Bubba :lol:
nemá? tu nějaký známý?

Bubba , to je ten , ktory chcel robit omelety , ci taku blbost ? :lol: :lol:

Nie , akurat fother pracuje v Pardubiciach , ale neviem , ci by ma uchilil , kedze je to tam teraz dost drsne , a vyhadzuje sa za kazdu blbost .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Bubba , to je ten , ktory chcel robit omelety , ci taku blbost ? :lol: :lol:

Nie , akurat fother pracuje v Pardubiciach , ale neviem , ci by ma uchilil , kedze je to tam teraz dost drsne , a vyhadzuje sa za kazdu blbost .

jak vyhazuje?

Bubba krevety :wink:

Bubba byl v tom filmu super.Jak pořád kecal o tech krevetach.Ale bylo hrozne smutny jak umrel :cry: :cry: jsem i fnukal :D :D :D :D

Myslim kvoli ekonomickej krize sa tam vyhadzuje za blbosti ala nemas na sebe helmu ci co , a to keby este chcel prepasovat syna na izbu , no neviem :roll:

Totti22: :lol: moje referencie pri pripadnom presviedscani vasich vynechame. radsej...

smurfik: ja som od Noveho Mesta nad Vahom. ak chces, eventualne rychlikom sa ku nam dostanes relativne rychlo. keby si siel o den skor, v pohode ta u nas ubytujem (ak so sebou nenosis sadu kuchynskych nozov, alebo sa nehras rad so zapalkami :lol: ), posefujeme nejaku akciu u nas na okoli a druhy den pojdeme priamo od nas busom do Prahy. na spiatocku sa to da urobit podobne, takze z mojej strany no problem. je to na tebe...

inak, som pevne rozhodnuty zucastnit sa, no bohuzial zatial nemozem povedat, ze pridem, na plnu hubu, bo od 1.4. budem mozno cerstvo nezamestnany. kazdopadne na 80% ANO. :wink:

Up for Danko

no ja tam chodim iba utorok+stredu ale nevylucujem ze tam bude nejaka zapoctovka alebo nieco :? a taktiez to musim prediskutovat s penazenkou, kedze Palermo mi dnes pokazilo tiketik :evil:

jinak ja hlasoval pro Roma-Lecce, zapas jak bejk. pak jeste skocime na zlin-frydek mistek a dolomime to VALLAOIDEM