19. kolo ROMA - Sampdoria

Střídání dobré ale když nechá hrát Cristanteho a Mikhitaryana 90 minut je to k hovnu oni jsou tak jeho velcí oblíbenci že to týmu škodí , co oni Kurva udělali dobře že mají hrát celý zápas !!!

Se mě děcka v práci dnes ptala, jestli mají vsadit po víkendovém výkonu na Řím jako tutovku. Řekl jsem, že na Řím sázejí jen idioti, co nerozumí fotbalu. Větší už mu jen fandí.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Před zápasem v bergamu by 4 body z tohodle dvojzapasu byly k podpisu a úspěch, za danejch okolností je to naopak hloupá ztráta. Škoda. Každopádně tenhle zápas je asi odpovědí na všechny naše dohady, kam vlastně patříme v tabulce, nedejbože dojmy, že někam vysoko

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jojo, tolik k pripadnym zminkam o tom, ze bychom to mohli jeste dat na 4.misto na zaklade jedne haluzacke vyhry nad tymem z cela tabulky.

Obavam se, ze neni moc realny ani 5.misto a EL, bude to opet maximalne boj o 6. misto a Konferencni ligu, 7.misto je uz bez Evropy.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Se mě děcka v práci dnes ptala, jestli mají vsadit po víkendovém výkonu na Řím jako tutovku. Řekl jsem, že na Řím sázejí jen idioti, co nerozumí fotbalu. Větší už mu jen fandí.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Škoda tý šance Afeny, to měl dávat a bylo by po starostech.

Na to, jak Mancini v poločase vyhlašoval, jak jsou totálně koncentrovaný, tak před tím gólem absolutně zaspali. :zed: