19.kolo. ROMA - Juventus

Sushi napsal:
Screenshot_20200113-085539_Facebook.jpg

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Kks to je hrôza.

Pasťák super, som rád že sa ti páčilo aj napriek nevábivému výsledku.

pasta napsal:
Hoši i na prohru paráda jedu znova někdy Řím v pohodě krásný až mě překvapilo jak málo černochů tam je ušli jsme 24 km takže jsem toho viděl hodně chtěl jsem koupit mikinu ale prostě na normální dvoumetrove lidí tam nic nemají!!!!všechno malé i 2xl úplně k hovnu tak aspoň vlajku mám :sala: k fotbalu v 10 minutě mě málem jeblo to co předvedli v obraně to neudělají hráči v okrese pak se zvedli kdyby měli více štěstí tak bod urvou ale Juve hrálo co potřebovalo.Hrajem pořád dokola do stran máme hodně míč ale ta finální fáze je prostě slabá jak centry (na ty nadavu pořád ) tak nějaký moment překvapení chybi !!!jako ono to není úplně zlé a myslím si že při v hodnem doplnění týmu to může být skvělé ale teď tomu někteří hráči chybí.Pres prohru největší smutek Zaniola to je v hajzlu jakou máme smůlu !!!!Diawara skvělý nevím co v obraně vymýšlí pořád tak když mě napadají tak dám odkop a je klid tým který nás napadá má obrovskou výhodu protože my prostě v zadu chyby dělat budeme!!!Věřím ovšem že půjdeme nahoru ta snaha třeba vyrovnat tam byla to zas ne že ne ale ještě kus tvrdé práce stojí před Římem aby se dostal do popředí tabulky.Po gólů na 2:1 byla atmosféra fantastická to bylo super celkově divácká kulisa nebyla špatná a já jedu domů spokojený ikdyz .......... Vždy může být lépe
Spravnej přístup
Pasta ultras on the road

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

pasta napsal:
Hoši i na prohru paráda 💪👌 jedu znova někdy 😎 Řím v pohodě krásný až mě překvapilo jak málo černochů tam je 😁😁😁 ušli jsme 24 km takže jsem toho viděl hodně 😉 chtěl jsem koupit mikinu ale prostě na normální dvoumetrove lidí tam nic nemají!!!!všechno malé i 2xl úplně k hovnu tak aspoň vlajku mám :sala: k fotbalu v 10 minutě mě málem jeblo to co předvedli v obraně to neudělají hráči v okrese pak se zvedli kdyby měli více štěstí tak bod urvou ale Juve hrálo co potřebovalo.Hrajem pořád dokola do stran máme hodně míč ale ta finální fáze je prostě slabá jak centry (na ty nadavu pořád ) tak nějaký moment překvapení chybi !!!jako ono to není úplně zlé a myslím si že při v hodnem doplnění týmu to může být skvělé ale teď tomu někteří hráči chybí.Pres prohru největší smutek Zaniola to je v hajzlu jakou máme smůlu !!!!Diawara skvělý 💪 nevím co v obraně vymýšlí pořád tak když mě napadají tak dám odkop a je klid tým který nás napadá má obrovskou výhodu protože my prostě v zadu chyby dělat budeme!!!Věřím ovšem že půjdeme nahoru ta snaha třeba vyrovnat tam byla to zas ne že ne ale ještě kus tvrdé práce stojí před Římem aby se dostal do popředí tabulky.Po gólů na 2:1 byla atmosféra fantastická to bylo super👌💪 celkově divácká kulisa nebyla špatná a já jedu domů spokojený ikdyz .......... Vždy může být lépe

Já byl taky, seděl jsem na tribuně Lazia, kousek vedle kotle Juventusu, jinde nebyl flek. Zima byla nepříjemná, ale dalo se. Ten začátek spustil celkem dlouhý ticho na stadionu, postupem času to šlo. V tom zápase byl neskutečnej Dybala, neustále v pohybu. U nás byl výbornej Diawara, totálně mě sral Perroti. Zranění Zaniola byla obrovská kaňka.
Řím v lednu celkem prázdnej, na mě tam těch otravnejch černochů se selfie tyčema atd. bylo až až.

Každopádně jsem ještě neviděl na vlastní oči výhru AS v lize, vždycky jen prohry. :)))

Zejtra hrajem Coppu s Parmou. Založíte někdo?

Nominace klasická, čekal jsem, že na pozici hrota nebo beků povolá Fonseca někoho z juniorky. Škoda.

Largo napsal:

Nominace klasická, čekal jsem, že na pozici hrota nebo beků povolá Fonseca někoho z juniorky. Škoda.

Ty ale nemuzeme nasadit, jinak bychom vypadli.

90210 napsal:
Largo napsal:

Ty ale nemuzeme nasadit, jinak bychom vypadli.

Tak nemyslím od první minuty, ale na lavičku a v případě do utkání ke konci. Tohle jsme přece dřív dělávali.

Ünder Pellegrini Kluivert, to není oslabení, jen se už nesmí nikomu nic stát.

Mkhitaryan furt out, Perotti též, o Pastorem netřeba nic dodávat. Plus Zaniolo samozřejmě.