19.kolo ROMA - Atalanta

centry nahovno jsou s náma spjatý
vždycky občas se najde nějaká výjimka (zale-azmoun, kardorp-lukaku) a pak to zas kopeme na prvního beka nebo do autu
strašný

Nejslabsi Atalanta za posledni 3,4 roky. Meli jame je klepnout. Jenze nehrajeme odvazne, vsechno na silu a ty centry. To je des. Ale jinak predevsim prvni pule povedena jako uz dlouho ne.

Daje!

nejlepší dneska bove a pak elsha, co hrál chvilku
klobouk dolu před mancinim, že vůbec hraje, s tím, jak na tom prej je
ostatní žádný šlágry, ruie bych dnes nehejtoval, ostatní individuálně nevýrazný, ale celkově jsme je přehráli
kdyby ti nevýrazní trošku něco udělali navíc, měli bychom 3 body

Můj nebožtík děda by řekl "Richarde, ten Paredes se nehodí ani na hnůj, co?". A měl by pravdu. Otřes. Hoši, jak ten mě sere, br. Ale jinak to dneska fakt nebylo zlý, škoda těch bodů.

Teď čtu že Mourek nešel na tiskovku a zakázal to i hráčům, no tohle mě sere upřímně,(červenou nemusel dostat faul na Lukaka spíše Ano než Ne)ikdyz nás sudí nepoškodil ani výrazně nepomohl, ikdyz soupeř 6 žlutých my jednu.Penalta jasná,jejich gól neplatil, ale co si budeme klidně ho uznat mohl víme jak Poláček tomu přihrává a leží tohle klidně ustát mohl si myslím 😉no my na vesnicí tohle ustát musíme rozhodčí takové lehké souboje nepíská aspoň ne na Valašsku 🤣🤣🤣 Učí se od Kapitána ten taky pořád leží po každém souboji to by prostě rozhodčí a celkově fotbal měli nějak řešit a udělat pravidlo třeba ležíš 10-20 sekund dobrá udržuje, ale jdeš za čáru a tam budeš půl minuty nebo minutu a pak tě 4 sudí pustí a troufnu si říct že by tak hráči v zápasech všude neleželi!!!!nějaké fauly možná měl písknout jinak, ale to i opačně takže žádná hrůza za mě a v takové atmosféře to zvládl .Jo a Lorente se prý zranil takže zůstal Mancini, který netrenuje a hraje jen zápasy 🤦 proto asi šel ten mladý z Juve tak snad to nebude na dlouho a brzo se uzdraví.A ještě teda musím říct že Bove skvělý a je jen škoda že nepřišel Frattesi bo ten střed klidně i z Bryanem by byl skvělý pro Mourka 😉

Mega špatná Atalanta. Tohle byl jeden z těch zápasů před více jak 20 lety, kdy jsme si nechali utéct body s Regginou.

Za mě červená pro něj úplně zbytečná, pár minut před koncem. Úplně zbytečně oslabil tým. Navíc nemám pocit, že by nám Aureliano nějak zásadně ukřivdil.

Ne že by to mělo nějakou váhu, ale na italském fóru tenhle pocit dominuje

Ne že by to mělo nějakou váhu, ale na italském fóru tenhle pocit dominuje
Takhle. V důležitých momentech nám možná neukřivdil, jak píše Largo, ale Kolašinac vůbec neměl dohrát a stažení Lukakua naprosto evidentní, stáhl ho poslední... Měl jsem podobnej amok jak Mourinho. Gasp nás řezal jak prasata, Aureliano žlutý rozdával, to ano, ale v těchto momentech měkkej byl. Na druhou stranu, jak to někdo psal, na Zaleho před jejich neuznaným gólem to faul sotva byl a taky jsem se modlil, aby to VAR nesporoval, protože to byl daleko víc pleskáč.

to byl podle mě jasnej faul, respektive zale to udělal dobře
Já tohle nemám ve fotbale rád, dělá to Zale, dělá to Pelle, i ten Dybala. Ale k němu ten zmrd Kolašinac přijede na saních přes nohy, balon nikde, vidím oranžovou a Aureliano nepíská, pomezní nemává, to jsem šel do kolen, no.