19.kolo ROMA - Atalanta

20:45h
NovaSport4
:danko:

Neni se ceho bat…vyhrou muzeme jen prekvapit😃
Ti blbci z Napoli ztratili ,Bologna taky…bylo by dobre za 3b

snad vydrzi Dybala

Roma: Rui Patricio; Kristensen, Mancini, Llorente; Karsdorp, Bove, Cristante, Pellegrini, Zalewski; Dybala, Lukaku

Atalanta: Carnesecchi; Scalvini, Djimsiti, Kolasinac; Holm, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners; Miranchuk, De Ketelaere

scr

Pome na ně !! Musíme urvat tři body

Sent from my iPhone using Tapatalk

si dycky člověk řiká, že nějakým zázrakem dáme 2:0 ze standardek a bude klid... a bum.

Hele my tam fakt nemáme nic lepšího než lorenza? Člověk vidí nasazení boveho a vedle něj tohle...

Ogari já jsem Teda dneska spokojený a to je co říct 🤣🤣🤣 Nasazení, bojovnost vše to má chceme i hrát 💪Škoda jen že Patricio má jednu velkou slabinu a to výběhy tohle by asi gólman měl mít, ikdyz velká chyba je i na straně Ricka úplně se na souboj vymrdal!!!Jinak takhle hrajeme od první minuty snad poprvé v sezoně jen tak dále.Jednu věc bych změnil Pellegrini dolů (vidím ho jen ležet) místo něho Dybala a do útoku Belotak nebo Azmoun.Chvalim je

Ogari já jsem Teda dneska spokojený a to je co říct 🤣🤣🤣 Nasazení, bojovnost vše to má chceme i hrát 💪Škoda jen že Patricio má jednu velkou slabinu a to výběhy tohle by asi gólman měl mít, ikdyz velká chyba je i na straně Ricka úplně se na souboj vymrdal!!!Jinak takhle hrajeme od první minuty snad poprvé v sezoně jen tak dále.Jednu věc bych změnil Pellegrini dolů (vidím ho jen ležet) místo něho Dybala a do útoku Belotak nebo Azmoun.Chvalim je
souhlas, dneska zatím poctivej výkon. ne že by všichni hráli dobře, ale zasloužili bychom si spíš vést než prohrávat/plichtit

Dneska ztracený body, navzdory všemu. Škoda, podržel je gólmanv našich naznacich a neudělali jsme si vyloženě tutovku. Ale zasloužili jsme si body, hráli jsme jen my. Škoda. Daje Roma

Dobrý fotbal, my lepší, je to ztráta.
Kolašinacův neodpískaný faul na Dybalu ne žlutý, ale oranžový. Závěrečná rudá Mourka též pochopitelná, Lukaku jasně staženej. Takže tentokrát ho chápu.

Kurva borci tohle mrzí kdyby to dal jak píšu tak vyhrajeme 😁 Dybala do zálohy a na dva útočníky 😜 Pellegrini je k hovnu a Paredes tam byl taky pak,fakt mě sere že to tak nehrajeme ale jinak chválím chtěli, dřeli bohužel se hrálo v 10ti(Kapitán na zemi více než ve hře)Jen dodám naše centry 🤣 nemůžu si pomoct ale jak takhle můžou kopat profesionálové protože ani u nás na vesnici si hráči takhle kopnout nedovolí 🤦ale jak jsem psal jsem spokojeny ikdyz vítězství není