19. kolo, lecce-Roma

No dnes to bude veľmi zaujímavé skrz tej obrany ale zas na druhej strane horšie ako to bolo v atalante to byt nemôže :) dnes aj Juvehnus nevyhrá v sassuole takže je možné sa vrátiť na 4 miesto 🙏

No ja to zkouknu az po odpoledni…
Kazdopadne by se meli zase dostat k chuti Soule Ferguson a zkusil bych pod hrot Pelleho
Jsem ted ve stavu kdy na tabulku uz zase nehledim a focus je jen na nase vysledky😀😀 az vyhrajeme 3x 4x tak se na to podivam
Doufam stale v Coppa italia😃👊🟨🟥

Daje Roma!

Pellegrini, Bailey, Baldanzi, Pellegrini, Mancini, Hermoso, Ndicka, El Aynaoui out. Docela síla.

Klidně bych postavil stopery Celik-Ziolkowski-Ghilardi. Lecce minule s Juve hrálo velmi sympaticky, nebude to snadný.

Daje.

No tak sme to zvládli aj s tou zlepenou obranou. Za mňa jeden z naj dnes celik . 1na1 snáď neprehral súboj :) kone dnes nič extra, pisilli by mal dostať viac priestoru. Chyba nám rýchlosť v útočnej fáze ale že extrémne. Ideme ďalej. Dnes sassuolo potrápi juve a bude dobre :)

Pustil jsem ze záznamu a od 60 minuty jsem to přetáčel. Nedá se na to dívat. Ale dobrá naši dva útočníci dali gól, super. Se slabšími to umíme 👌

No dnešní zápas ukázal přesně nás když vedeme vyhrajeme😁šanci ani proti takovému soupeři nemáme, ale pustili se jen do jedné vážné šance pro diváka zápas na sledování o ničem co si budeme říkat.Cekal jsem ovšem že nás domácí více potrápí

soupeř byl jakej byl, ale s těma absencema je super nula vzadu
současně že daj dva naši hrotoví gól, to se nestalo jak dlouho?
takže super
samozřejmě tohle jsou zápasy, co se vyhrávat musí
ty, co se vyhrávat ale taky můžou, tam hoříme

Dnešek mě časově vůbec netrefil, výsledek mi pak přes WhatsApp vyspoiloval kamarád, takže nedošlo ani na relive, jen jsem si pustil góly.

Skvělá je nula vzadu v polepené obraně.
Oba útočníci dali gól.
Paulito krásný áčko při prvním a výborně kopnutej roh při druhým (lehce narážím na diskusi ze soboty).

Daje!

Gasp se toho nebojí, ta obrana před zápasem vypadala tak nějak zvláštně.

Tři body super, gól pro oba útočníky taky.

Překvapení u Gasperiniho: Po výhře nad Lecce odmítl mluvit s médii​

Autor: Susy Campanale, Football Italia

Vydáno: před 9 hodinami

Trenér Gian Piero Gasperini po venkovním vítězství Říma 2:0 nad Lecce nepromluvil k médiím, a to uprostřed fám o napětí mezi ním a vedením klubu.

Pro jeho odmítnutí zúčastnit se pozápasových rozhovorů nebyl uveden žádný oficiální důvod, ani za sebe neposlal žádného z asistentů.

Tým Giallorossi byl dnes večer na Stadio Via del Mare zdecimován – kvůli suspendacím, zraněním, reprezentačním povinnostem a příznakům chřipky chybělo devět hráčů.

Napětí v AS Řím roste​

Vzhledem k okolnostem byl zisk tří bodů jednoznačnou vzpruhou, zejména proto, že góly vstřelili kritizovaní střední útočníci Evan Ferguson a Artem Dovbyk.

Přišla však i špatná zpráva: střídající Dovbyk se krátce po vstřeleném gólu chytil za zadní stranu stehna a s kulháním musel opustit hřiště.

Řím si tímto vítězstvím zajistil setrvání minimálně na děleném čtvrtém místě i pro další kolo, ale tlak ze strany Juventusu a Coma neustále roste.

Přestupové spekulace​

Přestupové okno je otevřené a očekává se, že AS Řím v něm bude velmi aktivní. Probíhají jednání o útočníkovi Atlética Madrid Giacomu Raspadorim a forvardovi Manchesteru United Joshuovi Zirkzeem.

Objevily se zprávy, že Gasperini se včera sešel s řediteli a majiteli klubu, aby projednali strategii, ale byl frustrován nedostatkem pokroku v jednáních.

Sportovní ředitel Říma Frederic Massara dnes večer před výkopem pro Sky Sport Italia uvedl, že hledání nového útočníka „není krizová situace“.

to mě přakvapilo, stream běžel dál, tak jsem čekal a pak oznámili že tentokrát nepřijde
snad tím dělá tlak na vedení, aby mu někoho koupili