18. kolo: ROMA vs. Turín

Neděle 5. 1. 20
Stadio Olimpico

Na tenhle duel jsem hodně zvědavej. My jsme ve formě, Turín ne. Za 32 odehraných duelů jsme s Turínem prohráli jen dvakrát. A padá hodně branek, za posledních 5 zápasů průměr 3,8 gólů na zápas. Mohlo by to být zajímavý.

Asi nebude Kluivert, mimo taky Zappacosta, Santon, Mirante a Cristante. Obligátní sestava:

López - Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov - Diawara, Veretout - Zanilo, Pellegrini, Perotti - Džeko

Rád bych viděl Cetina a ke konci trochu pošetřit síly Mchitarjanem nebo Kalinićem, protože pak nás čeká, pokud se nepletu, Juventus.

Turín má taky dost zranění, mimo jiný pro karty nebudou hrát Bremer s Ansaldim, což je vítaná zpráva. Zraněni Lyanco, Parigini, Baselli nebo Falqué. Naposledy pukli proti SPALu a ani Belotti je nespasil, tak snad se nerozstřílí proti nám. Chce to pojistit třema bodama, Cagliari i Neapol IMHO ztratí.

Daje ROMA! :sala: :sala: :Ok:

Pau - Florko, Mancini, Smalling, Saša - Diawara, Veretout - Zaniolo, Lore, Diego - Jacko

A pak to belotti takhle rozsvítí...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Belotti dva měsíce nedá góla a pak tohle....

Hrozný, od krajních útočníků žádná porpora, Džeko sám. Jsou unavený nebo nevím.

klasickej zápas
i s ohledem na tu formu obou týmů, o který jsem tu četl

To jsme to dopravovali !!! Příští týden jedu do Říma na juvemerdu tak snad to odserou oni ale ten výkon musí být úplně jiný.

No nic, konec jedné éry. Nám se prostě ty zápasy na novej rok nedařej. Jdu na poslední díl Zaklínače. Daje, Adieu. :zed: :zed:

Hrozně mě vytáčel Perotti. Alibistická hra. Pořád se mazlí s míčem u poloviny hřiště, ale žádnej průnik. Odevzdává míče zpátky, málokdy hraje směrem dopředu. S ním na kraji to bude bída, zachraňujou ho snad jen ty penalty.

Skvělej byl Belotti, v porovnání obou kanonýrů jasně lepší, Džeka převyšoval vším. Od bojovnosti, po rychlost, nasazení, střelbu. To je rozdílovej hráč. Ne Džeko, kterýmu se někdy chce a někdy ne. :zed:

Zas na druhou stranu pět až šest čistých gólových šancí, čtyřikrát světovej Sirigu a obdrženej gól v čase 46:40 při avizované jedné minutě nastavení.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zas na druhou stranu pět až šest čistých gólových šancí, čtyřikrát světovej Sirigu a obdrženej gól v čase 46:40 při avizované jedné minutě nastavení.

tak tak
někdy to prostě je zakletý
viděl jsem popravdě spíš útržky, ale i v nich jsme měli milion šancí
ne že by oni neměli nic, ale velkej rozdíl oproti období před vánocema, co se týče hry, podle mě nebyl

Jenže tam pak byl faul Veretouta a žlutá, což ro prodloužení ještě prodloužilo.

Sushi napsal:

tak tak
někdy to prostě je zakletý
viděl jsem popravdě spíš útržky, ale i v nich jsme měli milion šancí
ne že by oni neměli nic, ale velkej rozdíl oproti období před vánocema, co se týče hry, podle mě nebyl

Těch šancí jsme zase tak moc neměli. kontrolovali jsme hru a kombinačně naprosto dominovali, ale byli bezzubí. Bez koncentrace. Mít na hrotu Belottiho místo Džeka a jiný křídlo než alibistu Perottiho, tak vyhráváme s přehledem.