Abraham dnes opět běhal, bojoval, snažil se. Za mě je to u něj psychický. Potřebuje podobný výkony jako dnes a dostane se z toho. On je náš nejmenší problém. Příště doufám, že dostane víc času Belotti i Sokbakken. A Bove, ten kluk se mi fakt líbí. Ideálně vedle Matiće. Protože je sakra rozdíl učit se od něj nebo od Cristanteho. Tam doufám, že toho moc nepochytí
Souhlas, Bove je šikovnej, bojovnej, nebojí se, na to kolik mu je. Ten může hodně vyrůst.
@Sushi
Já jsem Zaniola obhajoval dost dlouho, ale už to fakt nejde. Jemu nevychází vůbec nic. Buď se co nejdřív vzpamatuje tím, že bude čumět z lávky nebo ať jde. Myslím, že Conte je na něj furt nadrženej.
Jinak, Marash, jak dostává málo příležitostí, tak nehrál špatně a klidně by mohl hrát víc a ta stálá trojka vzadu může klidně více rotovat.
Bryan byl včera někdo jinej, než co jsme zvyklí. Vyhrál nějaký souboje ve středu hřiště, ball winer, znepříjemňoval jim situace. Rozjel akci na druhej gól. Ta přihrávka na Tammyho byla dokonalá, to se musí nechat. Ať hraje takhle pořád a maybe pochopím, proč hraje i základ v repre.
Na Tammyho jsem tu v poslední době dost prskal. On měl bohužel dost složitou situaci s tím, jak v tom systému nefungovalo vůbec nic. Člověk potom čeká, že když dostane balón, tak něco vykouzlí. Včera bez Zaniola po svém boku vykouzlil dvě áčka. Snažil se, bojoval. Netýká se to jen jeho, ale jedna vlaštovka jaro nedělá nebo jak se to říká a všichni si dokážem představit scénář příštího zápasu, že nebude fungovat zas vůbec nic. Jinak se asi shodneme, že Tammy Abraham včera MotM.
Rick už je minulost, možná po něm sáhne Lion, už jsem si tak nějak zvykl. Ale Zeki Celik začíná celkem zapadat a nějak mu nemám co vyčítat, až na to s tím Gonzalesem. Vzadu si tu pravou stranu ohlídá a dost to vpředu podporuje. Tady vidím progres, že on nebyl špatná volba. Škoda toho prodlužování, mohl zkusit sám.
Na druhé straně mi tentokrát nevadil Zalewski. Ba naopak, Ikonea si namazal na rohlík. Válel se, šlo na něj dost zákroků. Jestli Leo nechce definitivně brousit drouhou kolej, musí zabrat. Mà na to, rozhodně.
Už mě nějak nevadí Mancini. Je to sice neřízená střela, ale hraje dobře. Tvrdě, ale dobře.
Dnes si vyškrtnu hate na JM, dnes si ho nezaslouží. Viola sice o deseti, ale my dali dva góly, který nebyly ze standartky. Potvrdit to příště ve Spezii a pak vymazat toho píčuse Osmihena a spol.
Včera výkon uspokojivý, dokonce i valach pasta mi nepřišel tak divoký