18. kolo: Lazio vs. Roma

lujz alberto nam ukazal ako to je jednoduche...uplne zasluzena prehra tu nie je o com...snad najhorsi a najslabsi vykon v derby o Rim ako som kedy videl co fandim AS....jeden z dalsich posranych vecerov...inzaghi si s fonsecom vytrel rit

Já končím dnešním dnem tady na fóru nebudu se vyjadřovat k utkáním dokud bude na lávce ten náš super kouč (všiml si někdo jak tam jen stojí bez emocí 😁😁😁) bude cpat na hrot Dzeka který nemá zájem bojovat , nezmění aspon něco v průběhu utkání jsme ubozí z naší hrou jediné co bych si přál ať mi tady někdo přeloží ty jeho sracky na tiskové ať se aspon pobavím 😁 očekávám že řekne že se udělali chyby jinak jsme byli lepší ale neměli jsme štěstí 😂

90210 napsal:
To bude ctyrka dneska, nas roznasi na kopytech.

Jenže podívej se na to proč. Oni hrají v rychlosti, běhaji. My stojíme, nebehame jako oni. Proto mám berou tolik balónu, proto nás tak jednoduše precisluji. To je smutný.

toto derby ide jednoznacne za FONSECU ,mam strach ze nedame ani EL s lepsim muzstvom sme uplne v lese

masterhunter napsal:
Oni vedou 3:0 a do konce mám nedají ani metr prostoru. To je obdivuhodné.

Je to tak...jsem se zasnil a přemýšlel jak by jsme hráli my za stavu 3:0.....
Tak že by to bylo 3:2

Do těch dvou Ibanezových momentů slávy OK. Pak jsme se dočista sesypali. Strašidelný. Takhle špatně jsem nás neviděl hrát hodně dlouho. Hrozný. Jak si Friedkin sundal brýle v záběru, aby na to už nemusel koukat, bylo symbolické. Fuj.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Veľmi slaby a smutný výkon. Paulo díki a čau. Chalani nevedia čo hrať a on bez slova v kľude pri čiare...

Bohuzel jsme udelali chyby v obrane a Lazio bylo lepsi, je treba zapomenout a priste zase vyhrat.

Romulus napsal:
toto derby ide jednoznacne za FONSECU ,mam strach ze nedame ani EL s lepsim muzstvom sme uplne v lese

Tu nedame urcite, nikdy jsme v Evrope nic nevyhrali a nevidim uplne realne, ze by se to melo zmenit zrovna letos. Mozna udelame par kol, mozna 1 silnyho soupere vyradime, ale nakonec vypadneme, to je proste v nasem pripade uz statistika.

pasta napsal:
Já končím dnešním dnem tady na fóru nebudu se vyjadřovat k utkáním dokud bude na lávce ten náš super kouč (všiml si někdo jak tam jen stojí bez emocí 😁😁😁) bude cpat na hrot Dzeka který nemá zájem bojovat , nezmění aspon něco v průběhu utkání jsme ubozí z naší hrou jediné co bych si přál ať mi tady někdo přeloží ty jeho sracky na tiskové ať se aspon pobavím 😁 očekávám že řekne že se udělali chyby jinak jsme byli lepší ale neměli jsme štěstí 😂

Jo, byl to spatnej zapas a Lazio nas rozneslo, na druhou stranu si nalejme cisteho vina - Lazio je posledni leta lepsi tym. Ma stabilni zazemi od GM po trenera, stabilni kadr, neprodavaj hrace pokud nemusi a nese to ovoce, zatimco my se tocime trochu v kruhu, ale pred timto kolem jsme byli 3. v lize, coz je vic, nez jsme mohlo chtit. Takze doufam, ze Fonseca jeste jeden dva roky zustane a ten tym se nekam posune, delat zavery na zaklade jednoho spatnyho zapasu nebo toho, ze u cary dostatecne nerval a neposkakoval, je nesmysl. Ten tym potrebuje cas, neni to ted material na nejakej boj o titul.

Musím reagovat tady nejde o prohru nebo o prohry které za těch 20 let už vnímám tak nějak pořád !!!Mě sere vytáčí na max jak nic nedělá jak každý zápas udělá to samé tohle není normální v 70 minutě jde Peres v tipaci bych byl milionář😁🤔😁 proč ani jednou proti silnějšímu soupeři neudělal nic cim by ho překvapil já hráč v okrese co i trénoval bych svůj klub na AS připravil a neudělal bych ostudu . stačí říct v kabině hoši napadejte při rozehrávce oni vám už šanci dají sami a to se opakuje pořád🙄proc třeba nepřekvapí a nehrajeme od začátku na 2 útočníky nebo nezmění to nahrávání mezi obránci to je taková nuda když si posílají míč tam a zpět!!! Každý lepší tým nás má přečtené a ví přesně co na nás platí.a nemyslím si že máme špatný tým co by za to dál Zeman, Špalek atd ano top hráče nemáme ale myslím si že třeba záloha je jedna z nejlepší v lize jen by tam měl být někdo kdo snímá umí pracovat a hlavně rozhýbe ten chodící systém , pěkný víkend všem.