18. kolo Bergamo - ROMA

V minulosti se casto stavalo, ze my jsme soupere drtili, ale dostavali jsme goly z protiutoku a nezaslouzne prohravali, tak jsme to dnes projednou obratili a haluzacky vytrestali Atalantu. Popravde bych radeji podobnym zpusobem vytrestal Juve, Inter, AC nebo Lazio, protoze Bergamu preju titul, ale je to asi uz udel beautiful loser tymu jako jsme pred lety byli mi a ted Atalanta, obcas dostavat podobny facky, zatimco Juvestacka hraje vzdy pragmaticky.

Skeči napsal:
Tenhle rok zakončíme se Sampdoriou, pak by to chtělo uhrát nějaké body s Milánem a Juve. Následně to máme v lize do března papírově slabší, takže by to chtělo brát z každého zápasu tři body, navodit si tak výherní mentalitu a poháry by snad mohly být.

:Ok: :Ok:

Daje Roma, nádhernej mač! Za remízu bych byl před utkáním rád, ale to, jak ti kluci dřeli, rvali se, hráli jednoduše a perfektně bránili....nejlepší výkon v sezoně.

Trochu mě zas štve Mourinho, ti tahouni se před dalším kolem dali vystřídat dřív.

Videl som prvý polčas a veľmi som spokojný. Paráda. Druhý som nestihol bohužiaľ, ale Smallovi som to po prvom prial, keďže Zapatu dosť nuloval. :roma: :Ok:

No ty vole! Mně poser kýty. A já se zrovna nedíval, byli jsme odpoledne u přátel... Kdybyste měli kvalitní víceminutové highlights, ne jen góly, budu rád. Večer pogoogluju.

Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Já si dal po obědě šlofíčka a vzbudil jsem se teď tak jdu kouknout na toho bura co jsme dostali a ejhle Marry Christmas perfektní práce borci, klobouček

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

https://gm.ifortuna.cz/ticketdetail?id=MTk4MDExMzUyNDkxODAwMDoE5inPJd2sdMStxqo%3D&source=SB

já vim, že se to nedělá, ale nikdo se na mě nemůže zlobit :skod:

po fotbalu novej spiderman a můžu si dát v klidu kořalku :sala:

PsYchr napsal:
https://gm.ifortuna.cz/ticketdetail?id=MTk4MDExMzUyNDkxODAwMDoE5inPJd2sdMStxqo%3D&source=SB

já vim, že se to nedělá, ale nikdo se na mě nemůže zlobit :skod:

po fotbalu novej spiderman a můžu si dát v klidu kořalku :sala:
Za mě se klidně pochlub, klobouček!

fakt klobouk dolů před týmem a mourinhem, tohle je velkej výsledek
jak správně píše 90210, trošku se nám otočily role a udělali jsme atalantě (=kdysi nám) to, co nám taky občas někdo udělal... že jsou silnější je jasný, ale tentokrát jsme to zbláznili dobře my
daje
:daje:

Sushi napsal:
29% possession
1-4
To je takové mourinhovské. Když máš slušnou obranu (s Chrisem by se s přimhouřením oka už tak nazvat dala), brejkový hráče, dřeš jak mezek a jsi vepředu efektivní, proč ne. Ten včerejšek je taková jiskra naděje po té bídě cca dvouměsíční. A to se po Vánocích vrátí Pelle, ElSha a snad už i Spina.

Daje

Bohužel v Itálii jde takhle hrát jen proti pár týmům
Včera se mi konečně zase líbil Abraham a Zaniolo