17. kolo: ROMA vs. Janov

Tady ma Gasp cerne na bilem jak Paulo na tehle pozici je dulezity…Wesley Dybala skvely tandem dnes

Já teda nemám z Dybalu bůhví jakej dobrej pocit. Je mimo formu, pokazil hodně přihrávek a netrefi bránu. Nic lepšího nemáme ale není to dybala z minulé sezony.

Naproti tomu Kone 😎

Já teda nemám z Dybalu bůhví jakej dobrej pocit. Je mimo formu, pokazil hodně přihrávek a netrefi bránu. Nic lepšího nemáme ale není to dybala z minulé sezony.

Naproti tomu Kone 😎
Včera toho pokazil dost, hlavně zabrzdil. Na druhou stranu uhral nějaký situace tělem, podržel mic, zabojoval dozadu, který snad ukázaly, že fyzicky je na tom zas dobře a bude zas platnej. Plus já jsem ho rád viděl na hřišti s utocnikem, ne kdy je jediný útočník on a je utopenej.

Včera toho pokazil dost, hlavně zabrzdil. Na druhou stranu uhral nějaký situace tělem, podržel mic, zabojoval dozadu, který snad ukázaly, že fyzicky je na tom zas dobře a bude zas platnej. Plus já jsem ho rád viděl na hřišti s utocnikem, ne kdy je jediný útočník on a je utopenej.

A to je další věc - do teď hrál mimo jeho post. Proto Bergamu musí být gól už.

Jak to vypadá se Sulem? 😎😏

Přesně tak. Paulito jasně ukázal, že musí hrát pod hrotem. A je tam výbornej. Tohle je cesta!

Zápas jsem viděl při party na mobilu, takže jen tak. Gól byl pro Daniho. 😃

Dajeee!!!