belotti se mi dneska líbil rozhodí dává karty jen nám, respektive mnohem raději loreeeeeeeeee!
Sushi Příspěvků 24,448 23 Pro 2023 #21 belotti se mi dneska líbil rozhodí dává karty jen nám, respektive mnohem raději loreeeeeeeeee!
Sushi Příspěvků 24,448 23 Pro 2023 #22 Dajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee buon natale ragazzi
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,761 23 Pro 2023 #23 Naprosto zasloužené vítězství. Nepustili jsme je k ničemu, po Politanově zkratu správná reakce a rozhodnutí. Přístup dnes vynikající. Kéž bychom tak, jak dokážeme hrát doma, hráli aspoň zčásti i venku. Dnes nicméně radost veliká. Krásné Vánoce!
Naprosto zasloužené vítězství. Nepustili jsme je k ničemu, po Politanově zkratu správná reakce a rozhodnutí. Přístup dnes vynikající. Kéž bychom tak, jak dokážeme hrát doma, hráli aspoň zčásti i venku. Dnes nicméně radost veliká. Krásné Vánoce!
Wojciech Příspěvků 317 23 Pro 2023 #24 Neveril jsem. Dobre mi tak. Skvele zvladnutej zapas! Lukakua okamzite podepsat!
Sushi Příspěvků 24,448 23 Pro 2023 #27 Wojciech napsal: Neveril jsem. Dobre mi tak. Skvele zvladnutej zapas! Lukakua okamzite podepsat! Click to expand... já tentokrát jo neřikám to nikdy nahlas ale dneska to bylo na 3 body daje
Wojciech napsal: Neveril jsem. Dobre mi tak. Skvele zvladnutej zapas! Lukakua okamzite podepsat! Click to expand... já tentokrát jo neřikám to nikdy nahlas ale dneska to bylo na 3 body daje
Skeči Příspěvků 1,598 23 Pro 2023 #28 Nebýt Mereta, mohla to být kadence. Dneska se útočilo, hezky za tři.
Francesco Totti AS Příspěvků 6,569 24 Pro 2023 #30 Krásná práce. Hned jsou ty svátky hezčí. Veselé Vánoce všem