Máš recht. Teď jsem četl nějaké interview a když bych to měl shrnout, tak mi z toho vychází, že on u nás zůstane prostě do té doby, než s týmem skončí v první čtyřce.Je to tak. Ze všech vyjádření je patrný, že Mourinho tlačí na setrvání a prodloužení smlouvy...
Z druhého soudku - doma jsme silní. Neprohrajem, tiše doufám ve výhru, i bez Dybaly. Ten mohl být rozhodující element.
Dajeee!!!
Ten Mourinho už niektorých nakazil tou porazeneckou a vyhovaraciou povahou... Vzhľadom nato akú ma Neapol ako obhajca titulu formu a ako natom po štvorke od Forsinone natom asi sú, písať že doma remiza by s nimi bolo malým víťazstvom je nezmysel.Ja se bojim ze nas neapol sejme. Vidim to tak, ze remiza by pro nas byla malym vitezstvim. Ale budu samozrejme doufat, ze nam bude stacit 1 strela za celej zapas, 1 gol z toho a ubetonujem to zdarne na 3 body![]()
Nejsem porazenec. Jen i pres fandeni koukam na veci realistickyTen Mourinho už niektorých nakazil tou porazeneckou a vyhovaraciou povahou... Vzhľadom nato akú ma Neapol ako obhajca titulu formu a ako natom po štvorke od Forsinone natom asi sú, písať že doma remiza by s nimi bolo malým víťazstvom je nezmysel.
Nehovorím že sa jedna o povinnosť vyhrať ale není ani dôvod prečo by nemohli doma vyhrať.
Rozhodčí už měl déja vu na situaci o minutu později, kdy mu naopak tu druhou odpustil.To zase skončí redkou nejen pro Mourka.
Za co mj dostal žlutou Bryan?