16. kolo ROMA - Genoa

masterhunter napsal:
Largo napsal:
jsem rozpolcenej. Nikdy bych nechtěl, aby AS prohrálo. Ale jestli to má ukončit tu mizérii pod Di Francescem, tak....

Sem se splet .. kua

Sem si myslel :aaaa:

Každopádně, nepřeju si prohtu. Přeju si konec Di Francesca.

:zed:

Já z toho začínám mít pocit, že to ti kluci dělají naschvál, aby se zbavili difru, nebo já už fakt nevím.

Najprv sa Olsen pozerá tri minúty na loptu ktorá mu ide do siete kým sa pohne a potom Zonzi má obsadeneho hráča ktorého si na sekundu rukou skontroluje a potom už nič iné nespravi ostane stáť na mieste a prizerá sa ako si jeho hráč za jeho chrbtom ide po gol. Monchiho nove esá.

Mick napsal:
Najprv sa Olsen pozerá tri minúty na loptu ktorá mu ide do siete kým sa pohne a potom Zonzi má obsadeneho hráča ktorého si na sekundu rukou skontroluje a potom už nič iné nespravi ostane stáť na mieste a prizerá sa ako si jeho hráč za jeho chrbtom ide po gol. Monchiho nove esá.

Zrovna tyhle dva nákupy se ale z dlouhodobýho hlediska povedly.

Largo napsal:
Mick napsal:

To bych zatim netvrdil, protoze dlouhodoby hledisko se hodnoti az po delsi dobe, ale zatim mame za sebou katastrofalni pulrok, a ze by tato dvojka nejak extra vycnivala se rict neda.

Under neni schopnej trefovat branu.... :zed:

Naadhera Olsen. :zed:

Largo napsal:
Mick napsal:

No zatiaľ je to asi predčasné tvrdiť. Medzitým sa Olsen znovu predviedol :lol:

Olsen chce ať ten šašek táhne :skod: jinak si myslím že chytá celou sezónu dobře a za góly nemohl ten za tu naši sracku co hrajeme nemůže patří k temu nejlepšímu.dneska je to i zábava zatim to vypadá že si zachrání prdel a to mě sere

Uff, vyhra s velkym stestim, EDF jeste chvili zije, otazka je jak dlouho, na tomto vykonu moc stavet nejde.

pasta napsal:
Olsen chce ať ten šašek táhne :skod: jinak si myslím že chytá celou sezónu dobře a za góly nemohl ten za tu naši sracku co hrajeme nemůže patří k temu nejlepšímu.dneska je to i zábava zatim to vypadá že si zachrání prdel a to mě sere

:Ok:

pokud se nepletu, tak příště s Juve. To už ho snad vylejou. Na tohle se nedá koukat.

Když dojde Schick ,tak prostě nejde žolík co by mohl dát gola...jde jen cerstvy chlap,který byl tam měl lítat....jenže prostě nic ...za těch jeho 10min nabehal Zaniolo víc jak on a to měl v nohou celý zápas ...jinak co jsme to teda hráli za rozestavení na konci ?

jsem uplně vyšťavenej
ani nevim jak to komentovat
ale máme body, navzdory všemu, tak aspoň to