16. kolo: Crotone vs Roma

Ja bych klidne po polocase posadil Mickiho s Karsdorpem a Ibañezem. To je podle trojka, kterou na Inter potrebujeme zdravou a v tomhle duelu uz o moc nepujde. Ti tri ted hrajou vsechno. Klidne i nekoho z Primavery. Hodil bych tam Kumbullu, Diawaru, Jesuse a klidne Podgoreanua nebo Providenceho.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Nejsme na to moc zvyklí, ale hezky se na to kouká, což?

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Krasne. Mam dovolenou, dvouleta dcera spi, chipsy a vino. Je to fajn.

Ani nevím kdy jsem Řím sledoval bez nervu 😁😁😁asi v Bologni pak už dlouho nic 😎no v neděli u oběda to bude jina tepová frekvence 😁 o poločase ať vystřídá klíčové hráče hlavně 😉

Zatim pohoda, ted to jen dohrat v klidu a bez zraneni, idealne bych tam brzy poslal Juana Jesuse a Diawaru, ten zatim skoro nehraje a mluvi se o jeho odchodu u ted v zime, coz by byl uplnej nesmysl.

Dobrej zapas, pro me v ted asi idealni cas. Splnena povinnost a jedeme dal, priste Inter, kde by to chtelo neprohrat.

Zapas peknej, dobrej vysledek, za me fakt spokojenost. Nula vzadu u nas proste neexistuje, hrajem asi i pro fanousky soupere.

Mrzi me, ze Paulo nenechal odpocinout Karsdorpa, ale to je asi jen jedina kanka. Na Inter by pry mohl byt i Spina.

Nevim, Karsdorp se mi hrozne libi, ale furt mam za ta leta problem mu duverovat s fyzickou. Snad Paulo vi, co dela. Dnes skvelej Borjita, Micki a Villar, i Lopez se mi libil. Peres kupodivu taky dneska spolehlivej, zvlast vzhledem k tomu, ze tohle neni jeho pozice.

S Interem to nebude snadny, ale zase to dneska zvladla i Sampdoria.

Kazdopadne idealni zapas, nikdo se nezranil.

Tri body pro kapitana Morgana.

HugoBoss27 napsal:
Diawaru už taky odstřelili?že aspoň do takových zápasů na 20min ho nedají
Taky si říkám. Cpal tam zbytečně Veretouta před Interem. I Dzeka, který si prý stěžoval na sval. Mohl zkusit někoho z těch mladých.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
HugoBoss27 napsal:
Diawaru už taky odstřelili?že aspoň do takových zápasů na 20min ho nedají
Taky si říkám. Cpal tam zbytečně Veretouta před Interem. I Dzeka, který si prý stěžoval na sval. Mohl zkusit někoho z těch mladých.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Presne, taky jsem doufal v Diawaru a nekoho mladyho z juniorky. Ne Dzeka a Veretouta.

neapol a inter bouchli, super
a ještě ztratí juvehnus nebo AC nebo oba
dobře my
a první dva góly paráda

Ibanez má 4 žlutou kartu nebude na Inter ale pak je Lazio a hráčů je ohrožených dost ( Bruno 😁,Mancini, Pelegrini,Veretout,Villar) ti všichni mají 3

pasta napsal:
Ibanez má 4 žlutou kartu nebude na Inter ale pak je Lazio a hráčů je ohrožených dost ( Bruno 😁,Mancini, Pelegrini,Veretout,Villar) ti všichni mají 3

Na Inter by být měl. Až při další kartě mu hrozí stopka na 1 zapas...

https://www.trendsmap.com/twitter/tweet/1346133316177715200