16. kolo, Chievo-Roma

dosiel som 90 minute domov...rimska klasika,stratila konkurencia ,stratime aj my...Rim fakt nikdy nic nevyhra

Videl jsem 2.polocas, bohuzel klasicky Chievo, ktery nam obcas bere a konkurentum ve stejnou dobu dava. K posrani.

Zachytal jim golman, na druhou stranu Gerson a Schick rozhodne neobhajili fakt, ze tentokrat dostali sanci od zacatku.

Romulus napsal:
dosiel som 90 minute domov...rimska klasika,stratila konkurencia ,stratime aj my...Rim fakt nikdy nic nevyhra

Byl bych dalek takového hejtu. Takový zápas prostě čas od času přijde. Pusť si highlighty. Gólman jim pochytal i nemožné, skákali do střel, dvakrát chyběly milimetry... Ten zápas mohl klidně skončit 7:2 a nikdo by se nemohl divit. Ano, i takové zápasy je třeba vyhrát, ale čas od času se to nepodaří. DiFra to zatím dokazoval s železnou pravidelností, dnes to prostě nevyšlo, nedá se nic dělat. Ztrácíme pět bodů, což je ve světle domácího zápasu s Dorií nic.
[media]https://youtu.be/zut1XQwbu3Y[/media]

Ona je to ale fakt nase klasika. Z poslednich 3 zapasu v lize, ktery byly vsechny se slabymi souperi,mame 5 bodu misto 9. Co dodat.

Dnes idú stratené body za Di Francescom. So striedaním Under Pressure - Strootman pre Rím skončil zápas a ešte sme mohli prehrať.

Jasné, mali sme smolu, ale pravda je aj to, že nás po väčšinu zápasu v pohode čítali a my sme zas žehrali na tie isté neduhy. Hrozne ťažko sa na ten Eusebiov nefotbal pozerá.

S tým, že sme to zas presrali, keď bola šanca priblížiť sa špici, nezostáva než súhlasiť. Po koľký raz už?

Jsný, stane se, ztráta s těmahle mrdkama zabolí, ale to co pochytal Sorrentino, to nebylo normální. Kdo mě dneska vyloženě sral byl Strootman a El Shaarawy. Under dneska otřesnej z lavice. Padnout tam měla především dorážka Gersona, ale zrovna proti nám se 50ti letej borec v bráně míní posrat a chytit nemožný. Zákrok po Schickový tečovaný střele, kdy skákal do prdele a ve vzduchu to vykopl nohou me stál málem kolaps.

Ty vole, vrátit se na vítěznou sérii a jedem, zkusíme se porvat o titul.

Já jsem teda viděl jen druhý poločas, ale přišlo mi že zrovna Patrik nehrál špatně. Edin mu měl nahrát do tý šance kdy stál před malým vápnem sám, ale ten to radši klasicky zamrdal.

neapol za ničim nezaostaval a tiez remizoval,to je sila...chliev verona mali hrat o zivot na san sire a nie tam prist na vylet......napriek vsetkemu sezona je skvelo hratelna ,postup v LM a v lige budeme ukryty v tieni za merdamy ktore v maji bodneme mecom do chrbta...DAJE !

videl som minule kolo Sampdoriu doma s laziom a ti vyhrali uplne haluzne prehraty zapas.
mam pocit, ze keby sme vyhrali ten Danielleho zapas proti Genoe, tak to dame tesne aj dnes.

stratili sme doposial 10 bodov, s Interom sme mali brat vsetky tri, to bol zapas, aky prehras raz za X rokov (styri tycky, nepisknuta cista penalta), s Neapolom sme mohli brat pri troche stastia bod (Fazio) a pri oboch remizach sme boli blizsie k vyhre my.

aj ked ten futbal nie je pastvou pre oci, tak sme v kazdom zapase a kludne sme mohli mat o 5 bodov viac a zapas k dobru!

stastie sa k nam priklonilo doma proti Atleticu, kde keby sme ten prvy zapas prehrali, tak podla mna nepostupime.

ideme dalej, futbal od niektorych nasich hracov ma tuto sezonu velmi bavi (Perotti, Kolarov, Florenzi, Allison).

DAJE ROMA!