16. kolo, Chievo-Roma

Tady musíme bezpodmínečně vyhrát, i když Chievo je hodně tvrdej oříšek. Urputná obrana, blok, dobrý standardky,....

Měl by si odpočinout Florenzi s Radjou, Emerson od začátku ještě asi ne, ale klidně bych sundal Džeka a nahradil ho Schickem.

:zed: :zed: pice skurwenej mam rannu a po niekolkych mesiacoch neuvidim zapas :zed: ,ktory kokot vymyslel cas 12:30,dobre ze nie o 10:00....merdy stratili body ,takze vyhra bude dolezita,mozme sa kurewsky nebezpecne priblizit k celu tabulky ...chlievo verona dostali minule petku a hraju doma,cize logicky cakam tazky a o howne zapas.

ten čas je smrtící, to je sobota ponocování, neděle oběd a zzzzzzzzz dobrou noc

každopádně je to na nás, máme body v rukou, a tabulku...

čeám klasickej zápas na hovno, snad má i sněžit

LE PROBABILI FORMAZIONI:

CHIEVO (4-3-1-2): 70 Sorrentino; 29 Cacciatore, 5 Gamberini, 40 Tomovic, 18 Gobbi; 97 De Paoli, 8 Radovanovic, 77 Bastien; 23 Birsa; 69 Meggiorini, 45 Inglese.
A disp.: 90 Seculin, 98 Confente, 12 Cesar, 3 Dainelli, 14 Bani, 2 Jaroszynski, 10 Gaudino, 7 Garritano, 4 Rigoni, 31 Pellissier, 9 Stepniski, 20 Pucciarelli.
All.: Maran

Ballottaggi: –
In dubbio: Hetemaj (problemi muscolari)
Squalificati: –
Diffidati: nessuno

ROMA (4-3-3): 1 Alisson; 25 Peres, 44 Manolas, 20 Fazio, 11 Kolarov; 6 Strootman, 21 Gonalons, 4 Nainggolan; 14 Schick, 9 Dzeko, 92 El Shaarawy.
A disp.: 28 Skorupski, 18 Lobont, 33 Emerson, 24 Florenzi, 5 Jesus, 15 H.Moreno, 22 Nura, 7 Pellegrini, 30 Gerson, 17 Ünder, 8 Perotti.
All.: Di Francesco

Ballottaggi: Schick-Perotti, Schick-Dzeko, Gerson-Schick, Emerson-Kolarov
In dubbio: 3 Luca Pellegrini (rottura rotula), 23 Defrel (problema ginocchio sinistro)
Indisponibili: 26 Karsdorp (rottura legamento crociato ginocchio sinistro)
Diffidati: –
Squalificati: 16 De Rossi

4-3-3): Alisson; Bruno Peres, Fazio, Jesus, Kolarov; Nainggolan, Gonalons, Strootman; Gerson, Schick, El Shaarawy

Kluci přijeli dneska pro remízu. Góly nebyly na programu dne. Kouknout po památkách a hurá zpět domů. Možná nakoupit nějaký dárek pro svoji milovanou. Chtěl bych říct, že nákup Schicka byla velká chyba protože mi připadá jako horší Iturbe, ale dnes mě tak připadají všichni.

EDIT : Typ.co já bleju. Bleju bleju.