16/17 Home dres

caute chalani... ak by mal náhodou niekto zaujem vcera mi prisiel domaci tohtosezoony dres AS, perfektná kvalita, dovolim si tvrdiť ze mozno aj original (bol som vo februári v Roma store takže mozem porovnat), veľkosť S. ja by som so ho nechal ale asi som trochu pribral :D. naozaj je super. fotky pridavam. ai by mal niekto zaujem este taky týždeň nechám na nom aj vysacku. Ďakujem

Přílohy

• IMG_20170413_095450.jpg
    IMG_20170413_095450.jpg
    1.5 MB · Zobrazeno: 4
  • IMG_20170413_095428.jpg
    IMG_20170413_095428.jpg
    1.4 MB · Zobrazeno: 1
csiky napsal:
caute chalani... ak by mal náhodou niekto zaujem vcera mi prisiel domaci tohtosezoony dres AS, perfektná kvalita, dovolim si tvrdiť ze mozno aj original (bol som vo februári v Roma store takže mozem porovnat), veľkosť S. ja by som so ho nechal ale asi som trochu pribral :D. naozaj je super. fotky pridavam. ai by mal niekto zaujem este taky týždeň nechám na nom aj vysacku. Ďakujem

Přílohy

• IMG_20170413_100306.jpg
    IMG_20170413_100306.jpg
    1.7 MB · Zobrazeno: 2
csiky napsal:
klida napsal:
možno aj originál

:lol: :lol:
sa smejes klida ale naozaj....nie je medzi nimi ziaden rozdiel absolútne, od loga cez material az po písmo

Az kym to nevyperies. JA som mal kratasy z alika, a po jednom vyprati mi zislo cislo. Takze vyzorovo to sedi, ale kvalitne vobec.

Tony napsal:
csiky napsal:
klida napsal:
možno aj originál

:lol: :lol:
sa smejes klida ale naozaj....nie je medzi nimi ziaden rozdiel absolútne, od loga cez material az po písmo

Az kym to nevyperies. JA som mal kratasy z alika, a po jednom vyprati mi zislo cislo. Takze vyzorovo to sedi, ale kvalitne vobec.

zalezi od kvality ja mam napr minulorocny dres a bezne ho nosim a periem a je úplne v pohode.... existuje viac verzii na alicku.... su china quality dresy, thai quality a potom 1:1....celkom to mam nastudovany ten ich biznis+materiálov o fo je uplne zhodne s originálom :D