15.kolo Bologna - ROMA

Středa
1.12.21
18³⁰h
Renato Dall'Ara

:danko:

Letos jsou zatím dost vysoko a bodově se můžou dotáhnout ...musí být další výhra

[media]https://youtu.be/MXd51U9Z1wA[/media]

Bologna překvapivě nahoře, ale když kouknu na jednotlivé výsledky, tak si nemyslím že s nimi budem mít problém. Inter jim dal 6, Neapol 3:0. O víkendu hrajem právě s Interem, možná by bylo dobré to trochu protočit. Ten rozpis je zas debilně narvaný, pak nemají být hráči furt zranění.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Doufám ve tři body a snad dostanou šanci hráči, co normálně moc nehrajou.

Daje!

Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Bryan Cristante a Tammy Abraham riskují diskvalifikaci a se žlutou kartou proti Bologni by vynechali zápas proti Interu.Měl by posetrit hlavně Karsdorpa pravého beka nemáme a proti Interu by to byla sebevražda z Amikem třeba!!! co tam psali že by ho mohl hrát Elsha 😁 osobně bych nechal sedět všechny ať jsou na Inter ikdyz ta Bologna bude hodně kousat a my potřebujeme tři body no jsem zvědav jak to udělá.Jo a Cristante má pořád covid což mě osobně těší v základu ho nechci 😁

Rui Patricio - Smalling, Kumbulla, ibanez - Perez, veretout, Mkhitaryan, vina - el shaarawy, Zaniolo - Shomurodov... Třeba takhle by to mohlo být. Bude to těžký úkol, šetřit hráče na Inter, ale zároveň nepodcenit Bolognu.

Francesco Totti AS napsal:
Ten rozpis je zas debilně narvaný, pak nemají být hráči furt zranění.

Jsou za to královsky placení a má to tak každý tým

Já vím že jo, ale mám pocit že dřív to tak nebylo. Příští týden zas Evropa, do toho repre. No je to na posrani

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5015700465114780&id=114550328563176&m_entstream_source=feed_mobile tak plna palba ať se daří :Ok:

Daje Roma, zajímavá sestava a zranil se jim Arnautović. Ne že bych mu přál něco špatnýho, ale bude to citelný oslabení.

NUDA !!!My jdeme na hřiště si odpočinout vždyť stoperi si nahrávají mezi sebou a to je naše aktivita, hodně smutně se na to dívá :| oni nás úplně krásně točí ach jo.Diawara nenahrál ani jednou někomu z útočících hráčů vše na naše stopery

Tammy mě tolik neštve, nehraje nijak zázračně, ale jestli dostane kartu Karsdorp, bude s náma amen (ne proto, že by byl tak skvělej, ale proto, že tam nikdo jinej není)

Mě Diawara dlouhodobě připadá jako člověk co si na trávník obouvá sálovky . Furt jen vlaje po hřišti, opticky je všude, ale vlastně nikde.

Baví tohle někoho? Jako za ty roky jsme zvyklí na vše ale bolí z toho oči hlavně když vidím spíše nevidím snahu