14.kolo ROMA - Turín

3 body a že teď hraje obrana bez chyby (bez inkasované branky) ale jinak fotbal z naší strany velká NUDA

Tak jsem viděl znovu akci u té NEpenalty a Abraham se do akce zapojil jasně takže správně ji nepiskl 😉 ovšem proč jim to trvalo 5 minut tak to nechápu

Lorenzo Pellegrini z AS Řím nedohrál dnešní zápas proti Turínu FC (1:0). Kapitán Giallorossi po pouhé čtvrthodině střídal se svalovým zraněním prý na několik týdnů mimo :(

pasta napsal:
Tu akci co byl ten oifside bych teda chtěl více celou, beru že oifside je každý centimetr OK ale ten Abraham co tam měl být se nezapojil do hry ne nebo se pletu???Též to ty Kurvy neukazou znova
Já myslím, že se zapojil, přihrál balón do středu. Ale na druhou stranu je to fakt o půl cm, což ještě ok, ale jak teď píšou italský AS weby - co na tom zkoumali 5 minut, proč je elsha na jediných dostupných obrázcích 2x a v odlišný pozici (o zlomek vteřiny, ale přece) a proč mnohé jiné situace, které byly v minulosti na pětku pro nás, se vůbec nezkoumaly? Já si furt myslím, že VAR by měl bejt jak jestřáb v tenise, třeba 2 na poločas na tým (úspěšný se nepočítaj) + rozhodčí neomezeně. Dokud tohle nebude, je to furt problém, jako byl do doby před varem. A současně rozhodčí by měli ukázat celou akci že všech kamer, co maj, i lidem. Ideálně i stručně odůvodnit rozhodnutí (aspoň těch varů co si vyžádaj týmy). Jinak bude furt nejakej problem.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já jsem si říkal to samé ať trenéři mají možnost nějaké té výzvy aspon jedná za půlku a souhlasím že by to sudí měl okomentovat proč se tak rozhodl jak je to v jiných sportech běžné

pasta napsal:
Lorenzo Pellegrini z AS Řím nedohrál dnešní zápas proti Turínu FC (1:0). Kapitán Giallorossi po pouhé čtvrthodině střídal se svalovým zraněním prý na několik týdnů mimo :(

30 až 40 dnů