14.kolo ROMA - Atalanta

Zasloužili, nezasloužili. Na posranýho i hajzl spadne.
Musím uznat, že jsem se v predikci našeho vítězství šeredně zmýlil. Oni jsou fakt jinde. Zlepšení je evidentní, ale ještě nás čeká hromada práce. Makat, makat, makat.

P.S. Zaniolo ať umře, zmrd jeden.

Nechápem to vzrusovanie sa nad Zaniolom.

Boli tam nejaké nezhody vnutri a chcel odísť ale zároveň v rozhovoroch vždy hovoril s rešpektom voči Rimu. Pochopil by som nejaké klasické proforma pískanie ale
Pri nástupe ho vybučia ako keby odišiel do Lazia a všade dennodenne hejtuje Rím a potom čo akože čakajú že sa stane že im bude preukazovať uctu?
Ja vôbec nie som prekvapený že to takto dopadlo...

Keby radšej takto radikálne reagovali na tých retardov čo vedú tento klub a nato čo sa snim deje aj v kontexte porovnania s Atalantom ktorá bola obyčajný klub medzi Seriou A a B a dnes su pred Rimom po všetkých stránkach...

Last edited:
začali jsme zase hrát fotbal
jak mi dnes přišel dovbyk platnej v poli, tak vypadá směšně před bránou
místo náběhu a střely křížem pád
místo zakončení jakkoli špičkou, to je prostě základ aspoň zkusit se natáhnout, další pád
to jsou situace, kde se pozná útočník ve formě - abych nepsal přímo "kde se pozná útočník"...
nezasloužili jsme si dnes prohrát, ale realita je smutná a sestup je blízko
je zapotřebí začít dělat body, přestává už veškerá sranda...

Nějak jsem to tušil, že kvalitou teď na ně nemáme v 1 půli to nebylo až tak zlé, ale za druhou půli jsme ani na ten bod neměli(obrovská pasivita)až na Dovbyka ( nevím proč do toho nešel více agresivně) nebylo nic čím by jsme je ohrozili.Ted je 5 soupeřů které musíme dát a urvat co nejvíc bodů.Pisilli hrát nemohl kvůli kartam no snad dostane prostor společně z Baldanzim

Mně se hned po návratu moc líbí Saelemaekers. Myslím, že právě on by při bolavém návratu tam, kam patříme, mohl být rozdílový. Dát si to s pořád skvělé hrajícím Dybalou, využívat z toho plynoucích příležitostí (včera víckrát Dovbyk, Mancini). Dovbyka jakkoli tímto servisem dostat do pohody vždyť byl 2x za sebou nejlepší střelec La Ligy. Obrana už vypadá velmi dobře teď (snad Hummelsovi nic velkýho nebude). To pude, kluci, to pude!

Daje Roma Daje

Asi se budu opakovat, ale za mě Paredes výborný výkon a Kone první půli taky.

Víme co je s Matsem?

kone roste
paredes hraje líp než na konci loni, ale taky žádnej slávek
salem by mohl být výbornej
zatím nemáme sílu... ale pokud budeme takhle pokračovat, zlé se v dobré obrátí
daje claudio

Já Zaniola nikdy nemusel, teď už ho začínám vyloženě nesnášet. Dát gól a slavit...jako budiž, asi se nerozešel v dobrým. Ale sundat si dres a dělat z toho takovou komedii, to už je vyloženě debilita.

Zvedneme se! Atalanta je aspirant na titul, nedělal bych z toho tragédii.

Já Zaniola nikdy nemusel, teď už ho začínám vyloženě nesnášet. Dát gól a slavit...jako budiž, asi se nerozešel v dobrým. Ale sundat si dres a dělat z toho takovou komedii, to už je vyloženě debilita.

Zvedneme se! Atalanta je aspirant na titul, nedělal bych z toho tragédii.
Bylo tu psane ze ho vyhecovali nasi fans prece…to byl dobry hukot…takze se mu v podstate nedivim

osobně si myslím, ale dobře vím, že to není reálná varianta... že nejlepší by bývalo bylo neragovat na něj NIJAK
bohužel se to neděje vlastně nikdy u těhle hráčů
mě osobně on celej mrzí - přišel v sedmácti jako mazák a teď jako zkušenější člověk je to takový 17letý ucho
dal gól ve finále, to zůstane
nezůstane nic víc - jeho vlastní vinou (a částečně vinou smůly na zranění)

Taky se mu moc nedivím, po tý reakci na něj od našich fans. Ale Boveho a další bývalý hráče, který nám dali gól (a že jich je :D) v tomhle maximálně respektuju.