14. kolo, Genoa-Roma

ty vole, to byla zas šou
zápas uplně zbytečně zplichtěnej a mohli jsme i prohrát
ddr má blikance jak řepa, vždycky měl a asi i bude mít

Jinak s tím Schickem souhlasím. Působí na mě velice dobře, je rychlej a technicky taky bude super. Těším se až nastoupí v základu.

Tony napsal:
Na mieste by bol trest od disciplinarky, nie potrestanie celeho timu.

Ja ti rozumiem, ale zas su to spojene nadoby. Hrac je tim. A na time je, aby sa vysporiadal s individuami, ktore ho poskodzuju.

danko10 napsal:
Tony napsal:

Ja ti rozumiem, ale zas su to spojene nadoby. Hrac je tim. A na time je, aby sa vysporiadal s individuami, ktore ho poskodzuju.

Ja ti tiez rozumiem, len si neviem zvyknut na VAR. Lebo este minulu sezonu by sa nic nestalo, az by napisali protest a dani by dostal stop na 3 zapasy.

Tony napsal:
danko10 napsal:
Tony napsal:

Ja ti tiez rozumiem, len si neviem zvyknut na VAR. Lebo este minulu sezonu by sa nic nestalo, az by napisali protest a dani by dostal stop na 3 zapasy.

VAR je naprosto v pořádku, takovejhlech sviňáren na hřišti aspoň ubyde.

ja by som tiez za incident mimo lopty penaltu nedaval.
vyhoda o hraca a stopka minimalne na tri zapasy je podla mna dostatocny trest.

ja si myslim, ze to bolo v suboji, lebo keby mu chcel dat jednu s nervami, tak ju typek nedostane polootvorenou rukou. az taka svinarna to zas nebola, skrat a uplne nezvladnuty sposob branenia jednoznacne ano.

Largo napsal:
Dneska hrajem!

Od 18:30 se Spalem.
...a davaju to na SPORT 1 :Ok: ,z vecerneho slagru isto niekto strati,treba si napravit a spravit chut pred Karabachom
-chcem patrika šika od zaciatku :smoke:

Romulus napsal:
...a davaju to na SPORT 1 :Ok: ,z vecerneho slagru isto niekto strati,treba si napravit a spravit chut pred Karabachom
-chcem patrika šika od zaciatku :smoke:

EDF říkal že Patrik je schopen ani ne 60min....ale mohl by Edin dostat volno

Sushi napsal:
daje, to určí ráz celýho vííkendu :mrgreen:

přesně, budu koukat u rodičů a s přítelkyní se po hloupejch ztrátách většinou pohádáme :mrgreen: