14. kolo, Genoa-Roma

ofiko:
Alisson; Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; El Shaarawy, Dzeko, Perotti

Dneska nutně potřebujem vyhrát a snad i prostřídat. Doufám, že se trefí Edin, možná by to chtělo nasadit i Defrela s Gonalonsem.

Rodina bych posadil na lavku. On gól zase nedá... Patrik Šuk je na lávce už? Zatím je to slabé, bez nápadu. Tak snad to urvem.

ako ja z duse nenavidim skurvene vyjebane streamy :zed: :zed: :zed: na jednom nejde zvuk,druhy seka ako pica kazdych 10 sekund...hrame slabucko a nudne,v zalohe de rossi a strootman to je zaruka ,ze pri branu supera sa dostaneme za 3 dni

mam pocit ze pravy dzeko je niekde zviazany na stamforde bridge a dali nam jeho dvojnika....

Romulus napsal:
ako ja z duse nenavidim skurvene vyjebane streamy :zed: :zed: :zed: na jednom nejde zvuk,druhy seka ako pica kazdych 10 sekund...hrame slabucko a nudne,v zalohe de rossi a strootman to je zaruka ,ze pri branu supera sa dostaneme za 3 dni

acestream... Stále nechápu proč řešíte streamy v prohlížeči...

masterhunter napsal:
Romulus napsal:

acestream... Stále nechápu proč řešíte streamy v prohlížeči...
...ked je na picu internet nepomoze nic :lol: