14. kolo: Cagliari - ROMA

Nic se tu neděje, tak já si to po delší době vezmu.
Cagliari je z formy, určitě to chce vyhrát!
Angelino a Dovbyk pořád nejsou. Dybala a Baldanzi měli v týdnu nějakou rýmičku.

Probabili formazioni: Svilar - Mancini, Ndicka, Hermoso - Celik, Cristante, Kone, Wesley - Soule, Pellegrini - Ferguson.

Ballottaggio: Ferguson-Dybala 55-45%, Cristante-El Aynaoui 60-40%

Dajeee!!!

Balda dneska konečne jeden buchne cítim to :) verím vo výhru 0:2 ( balda , mancio )

Ty vole to je masakr jak soupeř chce hrát a my máme v piči!!! Levá strana neexistuje ten Liverpoolsky borec ať usedne na lávku nebo v zimě ať táhne zpět, samozřejmě tam ma před sebou Pellegriniho který taky není vidět bo stojí 🤦 no moc pozitiv nevidím

Dneska to pro mě posral Gaspa po prvním hrozném poločase neudělá změnu nechá to tak a pak borec vlwti jak tank do našich 4 borců a oni čumí a jsou pomali pak se není čemu divit že přijde sekera a červená, a k tomu borec nechá Pellegriniho na hřišti a stáhne běhavého Baldanziho 🤣💪 takže jsme v 9 super práce,bodů nám uhrál dost ale tohle prostě nechápu

Tak aspoň si Cagliari užilo vítězství od září 😁🤣😁 hlavně ať se nikdo nevymlouva na sudí i když měli jít taky v 75 červenou

Pustil jsem ze záznamu. Vypnul v 75 a vidím že jsme dostali gól. Větší sracku jsem u nás nikdy neviděl a to už jsem viděl hodně. Banda chudáku co mají v pici. Jinak to nejde vysvětlit.

Ten náš útok je top.

Cez to všetko nám výsledky celkom išli do karát , juve prehra , lazio remíza s Bolognou.. to sú aktuálne tímy s ktorými sa môžeme porovnávať lebo ta top 3 ( ac , Inter , Neapol ) je úplne inde ..

Do půlky sezóny zbývá 5 zápasů, z toho máme 3 silné soupeře (Juve, Como, Atalanta). Ještě se může stát že budem v půlce klidně 8.