masterhunter napsal:Kuaaa ten jejich gólman má slušnou formu :Ok:
masterhunter napsal:Ta naše koncovka mě zabíjí. Stáhl bych okamžitě Dzeka, ten mi zase pije krev.
Edin tyhle posty dlouhodobě trestámasterhunter napsal:Ta naše koncovka mě zabíjí. Stáhl bych okamžitě Dzeka, ten mi zase pije krev.
masterhunter napsal:Ta naše koncovka mě zabíjí. Stáhl bych okamžitě Dzeka, ten mi zase pije krev.
masterhunter napsal:masterhunter napsal:Ta naše koncovka mě zabíjí. Stáhl bych okamžitě Dzeka, ten mi zase pije krev.
Ještě že Fonse nesleduje fórum. Máš štěstí.
Sushi napsal:Edin tyhle posty dlouhodobě trestámasterhunter napsal:Ta naše koncovka mě zabíjí. Stáhl bych okamžitě Dzeka, ten mi zase pije krev.![]()
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
A druhejLargo napsal:masterhunter napsal:Ta naše koncovka mě zabíjí. Stáhl bych okamžitě Dzeka, ten mi zase pije krev.
Přesně. Po Pedrovi mě dneska nejvíc pije krev právě Edin. A Mancini, jak furt máchá rukama, nemotora jeden.
Largo napsal:masterhunter napsal:Ta naše koncovka mě zabíjí. Stáhl bych okamžitě Dzeka, ten mi zase pije krev.
Přesně. Po Pedrovi mě dneska nejvíc pije krev právě Edin. A Mancini, jak furt máchá rukama, nemotora jeden.
Sushi napsal:Ufdaje, veselý Vánoce všem
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk