13. kolo Roma x lazio

13. kolo na štadióne v Ríme.

18.novembra v sobotu sa to udeje, o 18.hodine.

Chcel by som napisat, ze len jeden z mnohych zapasov v lige, ale neni tomu tak. Derby je derby, a v sobotu ide o vela. Merdošov musime vyklepat! Za kazdu cenu.

Zápas AS jsem neviděl ani nepamatuju, tady by mi taky seděla víc neděle odpoledne, ale i tak si derby nenechám ujít. Lazio je teď po letech nějak v laufu tak snad to neposerem :Ok:

Forza Roma, Lazio Merda

Hodně důležitej zápas, zvlášť před Ligou mistrů.... Uvidíme, tohle bude hlavně o pychice.

Lazio je fakt docela válec, snad jen proti Neapoli naprosto vypadli z tempa, ale jinak jedou.

Bude to hodně náročný, jsou dost závislí na dvojici Milinković-Savić a Immobile. Edin už by se měl trefit konečně...

Remíza neurazí, ale chci výhru!

Daje

FORZA ROMA !!! :daje: :daje: :daje: :sala: :sala: :sala: :sala: skurwena repre pauza ubehla ako vody a mame tu RIMSKE DERBY...podme tie kurvy nakopat do riti ,merda lazio

De facto ideální sestava, jsem rád, že je tam Fazio a hlavně Ninja! Místo Keva si tam furt představuju Pelleho, ale věřím Eusebiovi. Pojďme je sežrat.

DAJEEE!!!
:daje: :daje: :daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
De facto ideální sestava, jsem rád, že je tam Fazio a hlavně Ninja! Místo Keva si tam furt představuju Pelleho, ale věřím Eusebiovi. Pojďme je sežrat.

DAJEEE!!!

Strootman zatím špatnej, ale zase Radja podle mě nevydrží 90 minut s tím, že hrajem s Atléticem hned ve středu.

O nervy jako vždy :) hodně vyzrálý výkon. Perroti je frajer a pokud se nepletu byl i u druhého gólu když vybojoval perfektně souboj. Jsme v laufu ... :sala:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
je to tam!!!!!

výborný, bojovný výkon a naprosto zasloužené 3 body!

GRAZIE ROMA

PRESNE TAK!

toto bolo velke derby a my sme boli lepsim timom.

RADJA dnes reprezentoval a podtrhol vykon celeho muzstva, v ktorom dnes nebol slaby hrac (ani medzi striedajucimi).

GRAZIE ROMA!!! :danko: :danko: :danko:

DAKUJEM CHLAPCIIII,IDEM SA DO KRCMY PORIADNE OZRATTT :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: :sala: PO GOLE NA 1:2 SOM ANI NEDYCHAL......SME V LAUFE KURVA,RIM JE CERVENYYYYYYYYYY :roma: :roma: :roma: