"Je to naše chyba, že se to stalo, protože jsme to mohli zavřít dříve, ale nechali jsme dveře otevřené," řekl Mourinho pro DAZN.
“ Reakce byla velmi silná. Na lavičce jsem měl hráče, kteří mi mohli pomoci.“
Skvělý týmový tah jim však umožnil obnovit svou výhodu s Paulem Dybalou na asistenci Romelu Lukaku, poté kulma Stephana El Shaarawy pečetil skóre 3-1.
Je zvláštní, že mnoho gólů Říma v této sezóně padlo po přestávce.
„Mám pocit, že se snažíme překonat rekordy v počtu vstřelených branek v posledních minutách. Také se zdá, že dáváme přednost střílení gólů, když je to pod Curva Sud."
Dokonce i Mourinho se pustil a bouřlivě slavil u třetí branky od El Shaarawy.
„Oslavoval jsem, protože to byl gól, který zápas ukončil. Těmito střídáními jsme ztratili defenzivní intenzitu a necítil jsem se strašně bezpečně. Když jsem si uvědomil, že gól zabil zápas, uvolnil jsem se a objal jsem dítě poblíž lavičky. Musel jsem obejmout prvního člověka, kterého jsem viděl, naštěstí to nebyl policista nebo tak něco.“
Když se Romové zeptali, zda by si Romové mohli založit Sardara Azmouna s Dybalou a Lukakuem, Special One nebyl nijak ohromen.
"S Azmounem a Paulem jsme spolu byli trochu nevyvážení." Azmoun je profil, který miluji, ale něco mu chybí v jeho defenzivních schopnostech, aby byl skutečným hráčem Mourinha. Dybala také není tak disciplinovaný v defenzivě, takže si vystačíte s jedním takovým, ale ne se dvěma.“
Tento výsledek poslal Roma na páté místo a zpět v boji o místo v Lize mistrů a seznam zranění se také snižuje, cítí se tedy Mourinho sebevědoměji?
"Ne. Jsme tým se vzestupy a pády, některé dny jsem z toho hodně překvapený. Chci jen říct, že pokud se Renato Sanches a Chris Smalling vrátí, můžeme do toho dát všechno."
Mou na včerejší tiskové konferenci řekl, že chce, aby romští hráči byli méně milí a více jako 'bandité'.
"Obvykle se jako bandita narodíte, nejste stvořeni." Ve fotbale jsem se definitivně narodil jako bandita, snažím se ovlivňovat a uvidíme, jestli to zvládnu.