13.kolo - ROMA - Napoli

Daje!!!

Jak vidite sestavu?

Za me asi Svilar - Ghilardi, Mancini, Ndicka - Celik, Cristante, Kone, Wesley - Soule, Pellegrini - Baldanzi

Daje!

Daje!!!

Jak vidite sestavu?

Za me asi Svilar - Ghilardi, Mancini, Ndicka - Celik, Cristante, Kone, Wesley - Soule, Pellegrini - Baldanzi

Daje!
Já to vidím že kone hrát nebude i když bych chtěl, útok bych dal Soule,Baldanzi a Dybala

Dybala se Soulém na podhrot. Pokud má nutně být Pelle, zkusme to s ním níž. Nahoru, prosím, opravdovou devítku. Kór pokud Neil už může.

Roma vs. Napoli – probable line-ups​

Roma (3-4-2-1): Svilar; Mancini, Ndicka, Hermoso; Celik, Koné, Cristante, Wesley; Soulé, Pellegrini; Dybala.

Napoli (3-4-3): Milinkovic-Savic; Beukema, Rrahmani, Buongiorno; Di Lorenzo, Lobotka, McTominay, Olivera; Neres, Hojlund, Lang.

No dnes zápas pravdy načom sme a aké môžu byt ambície tohto mužstva na túto sezónu. Liga je extrémne vyrovnaná a každé víťazstvo, ktore by sme dosiahli s mužstvami s top 4 môže byt rozdeľujúce… teším sa na tento zápas celý týždeň verím , ze ta radosť mi ostane

dajeeeee

Mě sere, že Dybala sedí a Pelle hraje.
No... Věřme, že Gasp ví, co dělá.
Výhra by byla světová, bod beru.
Otevírám Smash APU a jdeme na to.
Dajeee!!!

Doufám v dobrej fotbal. Aspoň nebudu nasranej 👻😆

Kluci jsou v laufu tak pome to potvrdit, navíc domácí fans na stadionu si to za tu letošní bidu zaslouží 😎