13. kolo: ROMA - Brescia

Tony napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zas do tmy na baráku, neviděl jsem... Teď 8 min highlighty. Proč neuznali ten Nicolettův gól?

Kvôli tomu, že predtým ako strieľal Kolarov mu to prihral Pellegrini, ktorý bol s loptou za čiarou (mimo hru). Celé nám to prišlo zbytočné, keďže sa to stalo o dosť skôr ako padol gól a nijak zásadne to hru neovplyvnilo... Ale tak budiž

Prvý polčas nuda, druhý bol dobrý.

:Ok: :Ok: :Ok:

Smalling 1+2, to mi jako stačí. Kupte ho hned v lednu, do prdele. I když on sám řekl, že domov má v Manchesteru a ten je na tom tak blbě, že by ho nemuseli pustit. :(

Abaddon napsal:
Smalling 1+2, to mi jako stačí. Kupte ho hned v lednu, do prdele. I když on sám řekl, že domov má v Manchesteru a ten je na tom tak blbě, že by ho nemuseli pustit. :(

Taky se bojím, že po něm znova sáhnou, zvlášť, když hraje takhle. Navíc má evidentně hodně silný citový vazby na Účka, takže bych to nebral jako hotovou věc.

Nevíte někdo, co dělal Zaniolo při tom střídání, že se tam kolem něj shlukli spoluhráči?

Chtěl kartu, aby stal proti verone a ne Interu. A dostal ji

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Dostal kartu za to, že neopustil hřiště při střídání nejkratší cestou
Jenže i po tý kartě měl v piči a kdyby tam byl nějakej zmrd, tak ho vyleje :D
Tak ho všichni okolo vyhazovali ze hřiště

PsYchr napsal:
Dostal kartu za to, že neopustil hřiště při střídání nejkratší cestou
Jenže i po tý kartě měl v piči a kdyby tam byl nějakej zmrd, tak ho vyleje :D
Tak ho všichni okolo vyhazovali ze hřiště
Na tom něco taky bude :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

AS Řím by ve čtvrtečním utkání Evropské ligy na hřišti tureckého Başakşehiru mohl chybět Alessandro Florenzi. Kapitán Giallorossi má po ligovém utkání s Brescií (3:0) potíže se stehenním svalem. (football-italia.net)