13. kolo, Napoli-Roma

Tak já jdu na to. Neprohrál jsem v Belgii, kde to skoro jako prohra bylo, a pak zazdil Boloňu.

Neděle 24. 11., 18:00

Zítra budem jasní outsideři. Navíc Hummels a hlavně Dybala s týmem sice odcestovali, na lavce by být měli, ale v základu téměř jistě ne. Vůbec nejsou Hermoso, Šomurudov a Saelemaekers.

Gazzetta a RomaNews to vidí na 4-5-1 resp. 4-2-3-1 (což je mé oblíbené rozestavení):

Svilar - Celik, Mancini, Ndicka, Angelino - Koné, Cristante - Soulé, Pellegrini, El Shaarawy - Dovbyk.

Takže Daje Claudio

Last edited:
claudio je schopen je zblbnout tak, že i celik bude najednou zase vypadat jak fotbalista, když se poštěstí
na druhou stranu nevadilo by mi, kdyby celik už nikdy nenastoupil... i když jasně, kdo za něj. elsha? :D
krom změny rozestavení, což teda díky bohu, to velká revoluce není
uvidíme, jak to bude vypadat

daje

Já chápu že spousta lidí teď bude v malé euforii, ale já upřímně nečekám nějaký radikální posun, alespoň pro zatím. My máme furt stejný tým plný stejných kopyt, kdežto Neapol je teď v laufu. Za mě osobně budu spokojený i s remizou

• Like
Reactions: scr

Napoli vs Roma – probable line-ups​

Napoli (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno, Olivera; Anguissa, Lobotka, McTominay; Politano, Lukaku, Kvaratskhelia.

Roma (4-2-3-1): Svilar; Celik, Mancini, Ndicka, Angelino; El Shaarawy, Koné, Cristante, Pellegrini, Zalewski; Dovbyk.

Žádné zpětné přihrávky, 4 obránci, ale zase zbytečně rychle přechody do útoku kde nikdo není. Toť nevím nevím

Pisili a Balda blbý... Holt tady zkušenosti a kvalita jsou na straně Neapoli. Naše záloha a útok je o úroveň, možná o dvě níž.

Tož co napsat další nuda bez ofenzivních choutek,hra na bod která nevyšla.Zlepsila se organizace hry ale jinak fakt slabota všimli jste si jak kolem Cristanteho borci úplně lehce proběhnou ten chlap je fakt pomalý a nudný!!!Body jsem nečekal ani teď ani příště proti Bergamu je nečekám někteří hráči prostě tam nemůžou být a hrát.jo a třeba Dovbyk v první půli je ve vápně a proč nestřílí po bráně a vymýšlí píčoviny i když by měl zakončit slabší pravou to vůbec nechápu.

Tenhle tým by vstřelil gól jen ze Zemanem na lavičce, je to hnus. Alespoň, že každá z těch třích legend si užila dnes večer pásku 👍 Jedeme dál 🫡

Ruku na srdce. Sezóna je v háji. Poháry doufám taky a příští rok a novým trenérem se můžeme soustředit na ligu.