13.kolo Janov-ROMA

ach.

nehráli jsme nijak extra, měli jsme jakejsi tlak, ale nic přesvědčivýho.

tomu navzdory, dneska mě to zahřálo.

miki před prvním gólem, no co vám budu povidat, vzbudil jsem dceru, která mi spala na klíně :lol: potom v tý 94. minutě jsem byl lehce dojatej už tim jak tammy presoval a pak se z toho ještě urodí taková paráda.

jak řikám, dneska mě to zahřálo. daje.

:danko:

pasta napsal:
To je piča když tohle nebudeme dávat tak jsme v hajzlu

Za tohle by měl umět dát internet pořádnou facku. Většinou největší sportovní antitalent má potřebu házet veřejně na net nějaký výblitky. Sám fotbal hraju a vím, že fanoušci jsou často pěkný dementi, který by neuběhli ani sto metrů. Internet dát facku neumí, tak si ji dej sám, prosím.

Jinak tři body cajk, Janov neměl nic, my to tam zaslouženě na konci dostali. Moc hezký, když se prosadí nějakej mladej kluk. Snad mu to vydrží. :)

Abaddon napsal:
pasta napsal:
To je piča když tohle nebudeme dávat tak jsme v hajzlu

Za tohle by měl umět dát internet pořádnou facku. Většinou největší sportovní antitalent má potřebu házet veřejně na net nějaký výblitky. Sám fotbal hraju a vím, že fanoušci jsou často pěkný dementi, který by neuběhli ani sto metrů. Internet dát facku neumí, tak si ji dej sám, prosím.

Jinak tři body cajk, Janov neměl nic, my to tam zaslouženě na konci dostali. Moc hezký, když se prosadí nějakej mladej kluk. Snad mu to vydrží. :)

To nic nemění na faktu, že ta předváděna hra stojí za prd.

Černoušek super, ten druhý gól nádhera. Kluboucek. Uz má skoro víc gólů než Abraham za 40 koulí :sala:

https://www.facebook.com/152192980578/posts/10160639708945579/ tohle mou umí

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk