13.kolo Janov-ROMA

Mě se to teda nelíbí chodící fotbal bez pohybu!!! Kurva máme jednu střelu na bránu za poločas v Janově !!!! vždyť na nás stačí udělat blok a nevíme co sním dělat protože ubránit chodící hráče dokáže kde jaký tým a to je smutné

pasta napsal:
Mě se to teda nelíbí chodící fotbal bez pohybu!!! Kurva máme jednu střelu na bránu za poločas v Janově !!!! vždyť na nás stačí udělat blok a nevíme co sním dělat protože ubránit chodící hráče dokáže kde jaký tým a to je smutné
I přesto měl Eldor dát 2 jasné banány, a kdyby Tammy nedával ruce, kam nemá, bylo 3:0.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Mě se teda dresy líbí. Hlavně s tím vlkem.

Hrajem hrozně, bez pohybu. Když to srovnání s utkáním Inter-Neapol, to je fakt nebe a dudy.

Ale snad to nějak upracujem. Pellegriniho tam slušně okopávaj.

To je zase taková hrůza? Nebudu si kazit hezkou neděli, a proto to raději zapínat nebudu.

Jim dal gól každý kromě Benátek a my máme 1 Kurva jednu střelu na bránu v 68 minutě jaké 3:0

Dyť sme měli dvě loženky a neuznanej gol, výsledek v žádnym případě neodpovídá průběhu hry, Janov se dostane za půlku max na dvacet vteřin

Janov je úplně marnej, o to smutnější by bylo tady nevyhrat. A Mou zas mlčí a nereaguje

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

pasta napsal:
Jim dal gól každý kromě Benátek a my máme 1 Kurva jednu střelu na bránu v 68 minutě jaké 3:0
Když Eldor ve dvou ložených šancích tu bránu netrefí a Tammy strká ruce, kam nemá, když tu bránu konečně trefíme, ano, vychází to tak.

Miki konečně dobrý zápas. No, a mezi Mourem a Zaniolem to evidentně bude fakt rozesrané.

Každopádně daje Felix Ohene Afena-Gyan, 18 let.

Mladý Černoušek potěšil řekl si o základ nebo aspon o více minut na hřišti 😉 tři body jsou spokojen tak na půl.Mikhitarian zahrál nejlíp v sezoně škoda mířidel gól jsem mu přál

Spokojenost za tři body, premiérový branky Afeny a výkony Mickiho s Karsdorpem. Abraham toho zase hodně oběhal a neustále napdal, vracel se. A ten druhej gól Afeny, to byla lahůdka jak od ostřílenýho frajera.

Nechtěl bych bejt v Mayoralově kůži teda. A asi ani v Zaniolově, i když tam nevím, co se mezi nima stalo.

Příští víkend Turín, to bude těžší oříšek.

Daje