13.kolo Janov-ROMA

Na jediný post máme 3 jména a všichni jsou out. Spina, Vina, Calafiori. Na posrání. Bude hrát Ibanez beka nebo zas 3-4-1-2 bez Zaniola? Ten už má zas nějaký spory s Žozém. Asi se mu nelíbí oprávněná preference Pelleho na AM?

Mou si stěžuje na vypadnutí Cristanteho, že mu to rozdrbalo taktiku. Doufám, že nastoupí Darboe a ne Diawara.

Daje

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Já jsem rád že Cristante nebude ať si odpočine aspon měsíc a nejlépe aby se bez něho vyhrávalo 😎😁

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Na jediný post máme 3 jména a všichni jsou out. Spina, Vina, Calafiori. Na posrání. Bude hrát Ibanez beka nebo zas 3-4-1-2 bez Zaniola? Ten už má zas nějaký spory s Žozém. Asi se mu nelíbí oprávněná preference Pelleho na AM?

Mou si stěžuje na vypadnutí Cristanteho, že mu to rozdrbalo taktiku. Doufám, že nastoupí Darboe a ne Diawara.

Daje

To by nebolo ono keby sa nestažoval teraz už dokonca pred zapasom každopadne Janov ma väčšiu marodku Jožko takže makat a neplakat......

ROMA (4-4-2): Rui Patricio - Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Ibanez - El Shaarawy, Pellegrini, Veretout, Mkhitaryan - Shomurodov, Abraham

Mám z toho dost smíšený pocity. Hlavně z Mchitarjana, Ibaneze na beku a přechodu na nový rozestavení, který jsme myslím ještě nehráli.

Nicmíéně Daje

Uvidíme, jak to bude vypadat na hřišti! Když ze 3 levých beků nemáš žádnýho, musíš nějak reagovat. S tímhle navíc pohodlně můžeš hrát 3-4-1-2 s Karsdorpem výš na halfbekovi, což bych se vůbec nedivil, kdyby nakonec tak bylo!

Patricio - Mancini, Kumbulla, Ibanez - Karsdorp, Pellegrini, Veretout, El Shaarawy - Mkhitaryan - Abraham, Shomurodov.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Uvidíme, jak to bude vypadat na hřišti! Když ze 3 levých beků nemáš žádnýho, musíš nějak reagovat. S tímhle navíc pohodlně můžeš hrát 3-4-1-2 s Karsdorpem výš na halfbekovi, což bych se vůbec nedivil, kdyby nakonec tak bylo!

Patricio - Mancini, Kumbulla, Ibanez - Karsdorp, Pellegrini, Veretout, El Shaarawy - Mkhitaryan - Abraham, Shomurodov.

Může to být pecka a nebo průser....doufám,že mají vyčištěné hlavy a dáme jim ze 4kusy....pojďme kurva :danko:

Myslím že to bude spíš to co píše Richie, i livesport to tak má. Potřebujem se chytit, tak pojďme. Daje

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Dresy sere pes, ale když Miki konečně zavěsí, neuznané. Dlužno říct, že právem, tentokrát.

Už je potřeba dát gol. Ten gol mikiho jsem nepobral, co se stalo, nikde jsem ruku neviděl, asi někde na začátku akce. Supr ten var kolikrát.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Už je potřeba dát gol. Ten gol mikiho jsem nepobral, co se stalo, nikde jsem ruku neviděl, asi někde na začátku akce. Supr ten var kolikrát.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Abraham jako poslední to lízl rukou