13.kolo Atalanta - ROMA

Priposrany styl tohle jde za trenérem ať si každý říká co chce stačilo by na ně zatlačit a byl by to v pohodě zápas !!!My raději zalezeme a necháme je hrát , proti lepším soupeřům jsme v piči posranci

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:
To je tak, když jeden trenér pošle na hřiště Iličiće s Murielem a druhej Bruna Perese...
Ti u nás nehrajou tak co

Tos jen nepochopil moji myslenku. Jeden trener, kdyz se zapas nevyviji podle jeho predstav, tam posle dva utocniky. Druhej reaguje obrancem a zaloznikem, kterej po vetsinu sezony hraje stopera.. zadna odvaha riskovat, jit si pro vyhru. To nas odlisuje od Atalanty.

No ako sorry, mám ho rád a považujem ho za dobrého trénera ale toto ide jednoznačne na Fonseku. Ja ako totálny futbalový diletant som od 25. minúty videl, ako to dopadne, keď sa neprestrieda, a on vpohode jediná zmena, že tam dá Peresa. Gasperini spravil 2 zmeny už v polčase.

Mulder je hrozný brankár a Veretút ten zápas svojou chybou síce zabil, ale vôbec mu to nevyčítam. Celý zápas tam behá za dvoch, robí robotu za dvoch, obraňuje, vypĺňa priestory a ešte podporuje útok, pretože hentá umelá hviezdička Pellegrini si tam v stredovom kruhu celý zápas vyklusáva. Vôbec by ma neprekvapilo, keby mal vo vrecku hrebeň, buzerant.

Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:
To je tak, když jeden trenér pošle na hřiště Iličiće s Murielem a druhej Bruna Perese...
Ti u nás nehrajou tak co

Tos jen nepochopil moji myslenku. Jeden trener, kdyz se zapas nevyviji podle jeho predstav, tam posle dva utocniky. Druhej reaguje obrancem a zaloznikem, kterej po vetsinu sezony hraje stopera.. zadna odvaha riskovat, jit si pro vyhru. To nas odlisuje od Atalanty.

Pochopil jen jsem celý den natěšený motivovaný .....a tohke kurva...vždycky budeme hrát v tabulce jen s tímhle či sassuolem..miluju Řím....máme velkou šanci letos,ale furt dokola ...Bergamo se dnes chytne na nas

Largo.ma pravdu proč když už prohráváme nehrajeme na dva útočníky!!! kurva stejně dostaneme jak v Neapoli nevyhrajeme proti lepším a stejně chce hrát ustrašený beton kokot dneska mě opravdu vytočil protože já jako hráč okresu bych se styděl za to co předvedli !!! Myslel jsem že máme na víc ale je vidět že reálně to bude o 3az8 místo a přitom ten tým není špatný ale tím co mají naordinovane to úplně ničí, trenér by se měl zamyslet možná i vedení tak posrany Řím to je opravdu krása pohledet

pesi domov !!! :zed: :zed: :zed: z muzstvami o LM dostame krasne štvorky,radost sa pozerat ...od nervov mi padlo na klavesnicu pivo :zed:

suhlasim s vami,preco sme im nedali na 2:0 a bol by pokoj,nie podme co nikdy Rim nedokaze braaaanit

Šťastné a veselé, to byla nadílka

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Fíííha, no to mě poser.
1:0 poločas --> 1:4
to jako fakt neubráníme jednoho po delší době se vracejícího Iličiče?
Jasně, kdyby to tam Spinovi spadlo, nebo Veretouta neskutečně nevychytal Gollini (oboje bylo na 2:0), teď jsme se tady takhle nebavili.
Ale kdyby byly v prdeli ryby, že ano. Pak jsme se sesypali jak záčci, to je neomluvitelné.
Individuálně není moc co hodnotit, Džeko od gólu ve 2. minutě neexistoval, Pedro neexistuje, Pelle už má asi Vánoce, obrana zkolabovala. Do brány musí Pau Lopez, protože - ač je náchylnější k chybám - chytne věci navíc. A aby chyby nedělal musí co? Chytat, že ano.