13.kolo Atalanta - ROMA

Neděle 18:00, což mě trochu překvapuje, když jsme hráli ve čtvrtek večer. A ve středu další.

Bergamo bude oříšek, ale jsme v dobré formě. Věřím ve výhru.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Ten program je hodne narocnej, ale je fakt, ze mame pomerne sirokej kadr a Fonseca to nastesti dost rotuje. Atalanta bude tezka, v tyhle sezone vubec nevim, co si o ni myslet.

Ale snad to urvem. Tyhle pripadny tri body by byly hodne dulezity.

Daje!

Mají to teď všichni ve většině lig, dva zápasy týdně, za sebou, jakýpak copak.
V LM se jim daří, v lize méně, přecejen to máme širší, věřím, že s naším základem a obranou se Smallem to můžem urvat za 3.

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Mají to teď všichni ve většině lig, dva zápasy týdně, za sebou, jakýpak copak.
V LM se jim daří, v lize méně, přecejen to máme širší, věřím, že s naším základem a obranou se Smallem to můžem urvat za 3.

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

Presne tak, Smalling je v ty obrane hodne citit. A ta trojka Mancini, Smalling a Ibañez mi prijda skvela, vyvazena a pozorna.

Daje!

Oficiální:

Gollini - Tolói, Romero, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Malinovskyj, Pessina - Zapata

Mirante - Mancini, Smalling, Ibanez - Karsdorp, Veretout, Pellegrini, Spinazzola - Pedro, Mkhitaryan - Džeko

Jsem zvědav, co předvede Pedro. Minule nic moc.

Inter, Juve i AC vyhrálo, musíme taky.

Daje!!!

Edin super, hlavne opet Micki.

Obrovska skoda toho Spinazzoly, to mel bejt gol.

Jinak se mi zda, ze ty byvaly hraci Atalanty se chtej hodne predvest, coz bohuzel vede k faulum (Mancini, Ibanez). Snad z toho nebude brzky vylouceni nebo penalta.

Dneska mi Pelle prijde vsude pozde a ze to hrozne zpomaluje. Tak si tak kacirsky rikam, jestli by tam Villar nebyl lepsi...

Tony napsal:
Pedro vyhasina, potrebujeme tam zmenu a posadiť ho.

V tuhle chvíli bych moc rád viděl El Shharawyho. Začátek vyšel Pedrovi skvěle, ale jeho poslední, unavený a nepřesný výkony, prostě na základ absolutně nestačí. Kdo se mi dneska líbí extrémně, to je kromě Mickiho i Ibanez. Naopak Mancini je pořád trochu neohrabanej a koleduje si. Kumbulla oproti němu mnohem jistější a elegantnější stoper. Gól podle mě dostanem, chtělo by to co nejdřív dát ještě jeden.

Takže Villar a Pérez na plac, dolů Pedro a Pelle.

Až moc jsme hráli na 1:0 tohle je výsledek neměli by být tak priposrani oni v obraně taky nejsou žádný zázrak

Tvl bruno, se ani neumí oblict.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

pasta napsal:
Až moc jsme hráli na 1:0 tohle je výsledek neměli by být tak priposrani oni v obraně taky nejsou žádný zázrak

Presne tak. Hrat to na nula nula na zacatku druhy pule je sebevrazda proti komukoli, natoz proti Atalante.

Navic oni maji lepsi lavicku. Snad Villar brzy do hry.

To je tak, když jeden trenér pošle na hřiště Iličiće s Murielem a druhej Bruna Perese...