12. kolo Verona - ROMA

Přišli kluci, co měli nabito vostrý a jak to šlo. Pelle mě začíná srát víc než Bryan, to je co říct.

vydrete 3 body,Volpato by mohol dostat vacsiu minutaz....je neuveritelne ,ze po takom anti futbale sme na 4 mieste :tlesk: :tlesk: :mrgreen: teraz porazit mrdky z lazio ,DAJE !!!

Já jsem asi Pelleho zastáncem ...vím že to občas přibrzdí ,otočí se zpět....ale při té záloze Matic Cristante mi to ještě vychází dobře....vrací se ..podporuje utok...capitain

Na to, že hrajeme každý zápas o devíti je to super pohled na tabulku. Bohužel Pelle a Bryan hrajou jak dva starý profesoři a v tom fotbale jsou zbytečný. Zlatej Roman Týce pyčo :zed:

:oops:

scr

Nakonec vše Dobre dopadlo, ale vykon dost rozpacitej opět. Občas když na to koukám, by mě zajímalo co trenujou na tréninkách, zda jim vůbec pujci balony aby si mezi sebou kopali a nahrávali a zda ty nahrávky vůbec trenujou, protože občas si nenahrají na metr…verim ze se proberou a některý hraci se konečně dostanou z lavičky do základu a některý prosadí

Sent from my iPhone using Tapatalk

HugoBoss27 napsal:
Já jsem asi Pelleho zastáncem ...vím že to občas přibrzdí ,otočí se zpět....ale při té záloze Matic Cristante mi to ještě vychází dobře....vrací se ..podporuje utok...capitain

To si děláš srandu. Vždyť on vůbec nedělá to, co má záložník na jeho místě dělat. Vidíš od něj nějakou kolmici, průnikovou přihrávku? Všechno jen zabrzdí, přihrává na jistotu, žádnej moment překvapení a když jde do kličky, tak jsme téměř vždy bez balonu (a ještě rozhazuje rukama, chce fauly, jako včera ke konci po tý polozidanovce). Mít nějakou alternativu, tak už musí dávno sedět.

Jinak Matič špílmachr, kličku od něj včera nikdo nečekal a přihrávka pod sebe neměla chybu. Snad první světlej moment jeho...teda ještě to břevno po hlavičce včera. :)

Urváno individuální kvalitou, zaplať pámbu.
Problém začíná být, že nezarotujem... Pro čtvrtek Mancini out, Spina out, Wijnaldum out, Zaniolo out, Dybala out.
A v nedělu Lazio.
daje

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:

To si děláš srandu. Vždyť on vůbec nedělá to, co má záložník na jeho místě dělat. Vidíš od něj nějakou kolmici, průnikovou přihrávku? Všechno jen zabrzdí, přihrává na jistotu, žádnej moment překvapení a když jde do kličky, tak jsme téměř vždy bez balonu (a ještě rozhazuje rukama, chce fauly, jako včera ke konci po tý polozidanovce). Mít nějakou alternativu, tak už musí dávno sedět.

Jinak Matič špílmachr, kličku od něj včera nikdo nečekal a přihrávka pod sebe neměla chybu. Snad první světlej moment jeho...teda ještě to břevno po hlavičce včera. :)

Taky jsem jeho zastáncem. Aspoň na něm vidíš snahu. Především ale potřebuje jeden dva zápasy vypustit, není ještě úplně fit, měl nedávno potíže s kotníkem a myslím, že ho to pořád limituje. I proto to herně není dobrý. Ale vidím na něm snahu a vůdcovskýho ducha, snaží se i o průnikový nahrávky. Že to Mourek nechce podle mě vidět, je věc druhá.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Problém začíná být, že nezarotujem... Pro čtvrtek Mancini out, Spina out, Wijnaldum out, Zaniolo out, Dybala out.
A v nedělu Lazio.
daje

Ještě že tam je nezničitelnej Camara. El Sha by mohl taky hrát, ten gól by mu mohl pomoct. A vrací se aspoň k tréninku Celik.

Dal bych to takhle:

Patrício - Kumbulla, Smalling, Ibanez - Karsdorp, Matić, Camara, El Shaarawy - Volpato, Pellegrini - Belotti

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
A v nedělu Lazio.
daje

Zaniolo dostal zelenou od UEFY a může nastoupit .....samozřejmě pokud bude zdráv