12.kolo venezia - Roma

“As a coach with a three-year contract, this season can be a painful one for body and soul, but still a very, very important one for me to understand something I couldn’t have understood before I arrived. I already know more than I did two months ago.”

Je potrebne vytriezviete z toho, ze Mourinho odide po par nepodarenych zapasoch. Mozno sa to zlepsi. Neostava len dufat.
Kazdopadne to vyplakavanie na rozhodcov by si mohol odpustit... je to trapne a nedostojne.

Mourek a jeho kecy ohledně sudích to je primitivní a ubohé to jako nevidí jak je ta obraná strašná že to branime jak v okrese

Fonseca měl slušný tým, který ale hrál pod strašnou dekou. José tu deku měl odstranit a ukázat potenciál toho týmu, ale podle mě je to stokrát horší. Sám neodstoupi, to by byl blázen. Čekají nás krušné léta

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Řekněme si to úplně upřímně. Ten tým celkové nestojí za nic. A mourek tomu nasadil jen korunu. Chybí nám osobnost, tahoun týmu. Není tam žádný Totti ani De Rossi. Nikdo kdo by uměl založit akci a vzít zodpovědnost na sebe. Za ně hrozné zklamaní.

Tohle bylo zas bolestivý tvl. Do toho mi píše kámoš, jak se kouká po dlouhý době na sérii a a jaká je to zábava. Brr.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Naše obrana je směšná a nebejt Patricia v bráně, dostali bysme víc
Co mě ale zaráží ještě víc je naše koncovka, dyť jejich golman neměl pořádnej zákrok, buď to šlo vedle, nebo doprostřed...
to jako netrénujou střelbu? Tenhle zápas sme mohli v klidu vyhrát 5-6:3, šancí bylo po kokot...

Myslel jsem že faktor Mourinho zapůsobí.....ne
Budeme zase hrát o tu kurvapicu konferenc ligu

koukám, že je pauza
jsem myslel, že už jste po posledních úspěších všichni utekli
tak jsem vlastně rád, že to je tím, že se nehraje
a jsem rád, že se nehraje :?
:lol:
:?