12.kolo ROMA - Torino

masterhunter napsal:
A mimo jiné, neni toho Belotiho škoda v Turíně?

Určitě je, ale je to srdcař. A Cairo za něj dycky chtěl hroznej balík, takže nikdy nepřestoupil.

Mimochodem, hodil bych tam Pedra místo Mikiho, Diawaru místo Veretouta a Mayorala místo Džeka.

jsme se zas domluvili tyve, pau a spol

jinak lorenzo parádní gól, slušnej granát

Totální kocovina, bez nasazení. Nebavilo to snad vůbec nikoho. Plno nepřesností. Přišlo mi, že jsme z lítosti po tý redce nechali Toro až moc hrát, což ve mě budilo negativní dojem. Nechápu, co dělají v sestupovém pásmu.

Ke konci jsme si to ještě udělali zábavný no, toro nemělo úplně v úmyslu to tam nechat zadarmo. Belotti je slusnej drak, naši od něj místy litali jako od Toma Hardyho

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tož sehraný tak, jak bylo třeba, po Boloni, kterou jsem bohužel neviděl, jsem si zas našel čas, díval se a dodíval.
Samozřejmě, že rudá v po čtvrthodině zápas ovlivní. Za mě oba fauly žluté, tam nevidím připísknutí, penaltu bych ale nefoukl.
Mikiho fakt žeru, oba góly, i s tím Pelleho, naprosto výstavní. Smalling zpět je cítit, jsem rád, že ho máme.

daje

Pětka podle mě jasná, proč ne?

Live mi to přišlo asi metr uvnitř, opakovanej záběr na čáře

Sushi napsal:
Pětka podle mě jasná, proč ne?

to je můj osobní problém s dajvy, neříkám, že tam "kontakt nebyl", ale jak psal pasta, prostě to Edin skočil a já tohle nemám rád