12.kolo ROMA-Sampdoria

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
HugoBoss27 napsal:
Tony napsal:
Pravda, hugova éra pominula. Zmeniť to môže iba výhra o 3 góly.

No počkat ...jak je to s příštím založením? :lol: mám v tom zmatek

Vyhrál's, zakládáš dál. Nikdo by ti to neměl brát ani v případě plichty. Až prohraješ, končíš - jedno, jestli v lize nebo v CL.
Takže jen pěkně pokračuj.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

už si nepamatuju, jak to tu je historicky, ale jelikož mančaft jede LM a ligu dost odděleně, jel bych odděleně i zakládání na zápasy LM a ligy tady :mrgreen:

Sushi napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
HugoBoss27 napsal:
No počkat ...jak je to s příštím založením? :lol: mám v tom zmatek

Vyhrál's, zakládáš dál. Nikdo by ti to neměl brát ani v případě plichty. Až prohraješ, končíš - jedno, jestli v lize nebo v CL.
Takže jen pěkně pokračuj.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

už si nepamatuju, jak to tu je historicky, ale jelikož mančaft jede LM a ligu dost odděleně, jel bych odděleně i zakládání na zápasy LM a ligy tady :mrgreen:

to už jednou porušil, tak jsem mu to nechtěl komplikovat :D

No teď už zase musí založit Hugo, když se vyhrálo, to je jasný. :)

Souhlas se sushim - LM a ligu oddělit.

Jinak výsledek super, Kluivert u nás dlouho nebude, jestli jeho výkony půjdou takhle strmě vzhůru.

A LM pokračuje ten, kdo zařídil body doposud, tuším taky Hugo (jsem na mobilu a nechce se mi to hledat)

Hugo má mladický nadšení, v LM jede jak under, ale v lize to zatím byl spíš takovej iturbe

Sushi napsal:
A LM pokračuje ten, kdo zařídil body doposud, tuším taky Hugo (jsem na mobilu a nechce se mi to hledat)

Hugo má mladický nadšení, v LM jede jak under, ale v lize to zatím byl spíš takovej iturbe

:mrgreen: :mrgreen: