12. kolo Roma - Bologna

Juric odvolany

na zaciatku som si myslel ze bol rozumna volba do konca sezony. Ale ten herny prejav bol strasny a hlavne to ,ze presadzoval hru na 3 obrancov silou mocou.

Tak uz len dobry vyber noveho trenera. Sam som zvedavy kto to bude.

V tomto stavu to vezme jen blázen. Zdeněk by do toho šel, ale už má svoje roky. V Manciniho moc nevěřím, ten si počká na lepší angažmá

Z těch dostupných a reálných lidi je za mě asi Mancini nerozumějsi volba. Za předpokladu že by k nám sel

Tak a zase si môžeme povedať načo bolo dobre po 4 zápasoch potopiť legendu keď mali nachystaneho iba priemerného Juriča.

Ak nepríde joke Lampard🤣 tak by som aj celkom veril že príde Mancini lebo pri tej hanbe čo si spravili teraz Friedkinovci budú ochotný zaplatiť veľa.

Mancini je bezpochyb výborný tréner a môže priniesť dočasný efekt zlepšenia ale ak to budú viesť stále rovnaký babraci tak dlhodobo to neprinesie nič. Jedine žeby si Mancini dal nároky aj na fungovanie klubu ale neviem či on je taký typ trénera.

Já se bojím že to bude ten Lampard. Ten přijde první zápas bude zase top a pak bída. No nechme se překvapit.

No a vlastně jediné pozitivum je dneska Elsa. Aspoň to má chlapec pořád v noze a bez problémů může hrát místo šuleho.

Mancini - Allegri - Sarri vsetci traja by boli dobra volba len by si nenechali skakat po hlave ale by zaviedli poriadok aj v managmente. Vsetci to su sampioni.

Potter - tiez by bola dobra volba, len by potrenoval cas na pracu co v Rimskom prostredi nieje take lahke.”

Tato sezóna je ztracená, ať přijde kdokoliv. Upřímně je mi jedno kdo to bude. Hodnotit ho budu až podle letní přípravy. Jestli se toho dožije.

K Juricovi psáno v tisku
Vyčítáno mu je i to, že si nedokázal získat kabinu. Vztahy s některými hráči se údajně zhoršily, protože nedokázali vstřebat jeho herní styl založený na soubojích a osobní obraně.
Tak je Kurva neměl stavět!!!

Ako som písal toto dno ešte nemá stále svoje dno....pozerám ako tradičné len výsledok a pozerám, že frajeri si od mužstva čo nás obrali o LM nechali doma 3 kúsky a znova 0 bodov do tabuľky bravooo..... Mám dve otázky prečo vyhodili DDR ,keď henten autista z turina má také isté a horšie výsledky??? ...ešte chodia fanúšikovia na domáce zápasy???...ako sa to píše QUO VADIS ROMA?....alebo skôr CO VAM TO UZ JEBE????...
Kde sú ti časy keď som sa tešil na každý zápas,mal na sebe dres, prežíval každý gól,nadšenie úplne odišlo...JOSE zaplnil štadión olimpico zápas čo zapas,,vyhral trofej ,finále EL aby sme následne padli na futbalový suterén ja osobne som robil CHOREA na eurofotbale !!!teraz by ma vysmiali ,ale ani si moje choreo nezaslúžime tam bolo srdce či tam bol mexes totti,naingollan,perotta DDR,atd....friedkinovci,vedenie ,hráči hanba vaaam !!!! Boli by ste hneď na kríži Via Apia rád radom,za čias republiky....BUDICEK DEMENTI !!!! Toto je AS ROMA a nie cirkus vy otroci skurveny!!!

Last edited:
Fans ocenili ty na kterých byla vidět snaha a nasazení, ale jak ti do toho hodí třeba 4 az 5 borců vidle tak se to hraje těžko!! Pisilliho za snahu jak chtěl zachytit míč ve sprintu vytleskali to samé když střídal,Koneho taky ten hrál výborně kdyby k sobě měl parťáka ve středu zálohy.Takovy Celik pro střídání vypískány,potlesk dostal Baldanzi i Dahl když nastupovali za to Paredes když šel tak nee 😁 na Manciniho a Cristanteho se bučelo a pískalo.Chce to trenéra který se nebojí udělat pořádky jinak ho zase zničí jako předešlé