12. kolo, Parma - ROMA

Po zasluze. Z nasi strany slabota, spousta nepresnosti a cekani na zazrak, ktery se tentokrat nedostavil. Takovej ten klasiclej zapas o tom kdo da 1.gol. Chlapci vyhraji 3 zapasy v rade a hrebinky trochu narostly. Ted by to chtelo zabrat i v EL, kde se rysuje italska blamaz i nasi zasluhou.

Buzer.nti jedni. Ani nahrát si na dva metry neumíte. Místo běhání chůze. V palici vymleto. Končím s tím už na to nemám nervy.

masterhunter napsal:
Buzer.nti jedni. Ani nahrát si na dva metry neumíte. Místo běhání chůze. V palici vymleto. Končím s tím už na to nemám nervy.

Stejně navždy Roma😘

Parma na nás byla skvěle připravená, do toho máme plno hráčů, který hrajou bez přestávky
Takovej Saša ve svejch 34ti musí bejt supr čerstvej
a co takovej Edin kterej hraje prakticky furt a to měl zlomeninu obličeje

Mě nesere ani tak prohra, ale ten vyjebaný přístup a to jde i za trenérem, jako mám ho rád, ale kurva vždyť ten zápas odchodili!!!!začli se trochu až po inkasovaném gólů tak jako několikrát kdyby do nich takhle bušili celý zápas tak možná 2 góly dostaneme ale taky 3 dáme a ne kurva hrát pořád dozadu posrane a stejně pukneme.hjnak Lopez super,kluivert a veretout jinak nic moc

:zed: :zed: strasna nechut,Pau nam chytil ciste 3-4 goly...nedali by sme gol ani do rana bieleho,najviac ma uplne nasral brejk ktory sme v pokutovom uzemi zabrzdili a Kluivert si tam zacal robit klucky medzi 3 hracmi ako keby hra este v Eredevisie a stratil loptu :grr: :grr: .....zasluzena prehra,dakujme za repre pauzu...

pasta napsal:
Mě nesere ani tak prohra, ale ten vyjebaný přístup a to jde i za trenérem, jako mám ho rád, ale kurva vždyť ten zápas odchodili!!!!začli se trochu až po inkasovaném gólů tak jako několikrát kdyby do nich takhle bušili celý zápas tak možná 2 góly dostaneme ale taky 3 dáme a ne kurva hrát pořád dozadu posrane a stejně pukneme.hjnak Lopez super,kluivert a veretout jinak nic moc

Cili spis za hracema nez za trenerem...

Myslel jsem to tak že to mohl protočit trochu sestavu(florko,cenit,diawara od začátku) ale co jsem si tak přeložil tu tiskovou konferenci tak někteří uzdravení by neodehráli 90minut což je blbé

Akoze nelamem palicu, ten vykon bol hrozny, ale hrali sme množstvo zápasov... Niet sa čomu čudovať, ak kondične odpadneme. Verím, že ďalší zápas bude bez problémov náš.

Tak jsem si dal svůj letošní příděl zakládání.

Jinak jsem to neviděl. Po tom, co jsem viděl Gladbach a vidím výsledek tohoto, se ale též přikláním k tomu, že svoje sehrává už únava. Hrajem to v jedenácti lidech. Teď se to musí především pouzdravovat.

Bohužel je to neustálý koloběh 2 zápasů týdně bez možnosti rotace a zkurvených reprepauz, kdy mančaft nejenže není pohromadě, ale vždycky se zraní někdo další.

Co má znamenat ten Florenzi, to už fakt ale nevím. Je to divný.

masterhunter napsal:

Tím pádej se měj, nazdar. Aspoň už nebudu muset číst ty tvoje vymrdaný komenty.

Skôr nám tie repre pauzy tento rok hrajú do kariet, ako škodia. Podobne je to s touto.

Bude to dobré po pauze. Kluivertovi by som zase pár zápasov doprial lavičku, ak sa niekto bude cítiť už na základ zo zranených borcov.

Florenzi musel povedat alebo spravit nieco velmi skarede, ze si v momentalnom rozpolozeni muzstva nezahral ani v Nemecku, ani v Parme.

Som presvedceny, ze s troma bodmi doma proti Gladbachu by sme v Nemecku posetrili klucovych hracov a mozno by sme tak proti Parme mali vacsiu sancu na body... O to viac mrzi ten gol v nadstaveni v Nemecku, lebo oni v tom zapase neboli lepsi a zase ziskali so stastim viac, ako by si vykonom zasluzili.

Vzhladom k zraneniam sme od poslednej repre pauzy hrali futbal nad vsetky ocakavania...

Po repre pauze by som uz rad videl na lavicke Fazia.

Agostino napsal:
Som presvedceny, ze s troma bodmi doma proti Gladbachu by sme v Nemecku posetrili klucovych hracov a mozno by sme tak proti Parme mali vacsiu sancu na body... O to viac mrzi ten gol v nadstaveni v Nemecku, lebo oni v tom zapase neboli lepsi a zase ziskali so stastim viac, ako by si vykonom zasluzili.

Zase depkuješ s keby bolo keby? :think: :danko: