11.kolo, verona-Roma

Vysvětlí mi někdo co dělá ještě Pellegrini na hřišti!!! Ten jurič si z nás dělá piču

Tak tímto posledním střídáním tomu dal korunu 👌💪 potřebuješ vyhrát a dáš tam Paredese, Cristanteho a necháš tam 90 minut neviditelného Pellegriniho.Nemam sílu tohle sledovat

to je agonie
jsem si myslel, v první půli, že to skončí třeba 4:3 pro nás
ale jsme slabý jak dětskej čaj

Tahle sezóna bude očistec už včera je měli fans skřípnout a dnes už je snad prozenou Římem, já když vidím ty zmrdecky tak mám zaťaté pěsti 👊 Jurič spáchal harakiri v přímém přenosu

To je prachsprostý blázen ten Juric 🤣🤣🤣 on si myslí, že ti fanoušci jsou úplní dementi

Despite the poor results, the coach insists he has found the right tactical approach for this Roma side with a 3-4-2-1 formation.

“I believe this squad has this style of football in its blood and is starting to enjoy it, I saw them play really well today and start to dominate the match. We must be alert enough to realise there are some damaging errors, but also a lot of positive aspects to take from this performance.”

Byl jsem dneska dlouho v práci. V 8 večer jsem přišel domů s tím, že si zápas zkouknu ze záznamu, aniž bych věděl jak skončil tou dobou.
Po prvním inkkasovanem gólů a naši predvedene dosavadní hře mi to nedalo a koukl jsem se na livesport na výsledek...
Achjo, my jsme fakt hrozná sračka tenhle rok 😁🤦‍♂️ počkám na gól Soulého (K-O-N-E-Č-N-Ě!) A jdu spát...

Ten Jurič taky musí něco brát protože to co říkal na tiskovce viděl asi jen on 😃 mluvil že Řím měl šance 🤣já je teda neviděl.

Byl jsem dneska dlouho v práci. V 8 večer jsem přišel domů s tím, že si zápas zkouknu ze záznamu, aniž bych věděl jak skončil tou dobou.
Po prvním inkkasovanem gólů a naši predvedene dosavadní hře mi to nedalo a koukl jsem se na livesport na výsledek...
Achjo, my jsme fakt hrozná sračka tenhle rok 😁🤦‍♂️ počkám na gól Soulého (K-O-N-E-Č-N-Ě!) A jdu spát...
Podiv se na druhý gól co dostali jestli tohle není loket!!!Var raději nic neřešil ale hra žalostná a střídání tristní

Že Pelle odehraje celej zápas i přes to, že je ÚPLNĚ K HOVNU...
někdo by zasloužil nakopat prdel

Fiiiiiha vy sa pekne triznite,že to stále pozeráte,ja som od vyhadzovu DDR nevidel ani minútu....tu je chýba v tých primadonach lenivých ,čo sa týka jurica to je slepy tréner na série b a ako pozerám tabulku nemáme od nej ani veľmi ďaleko.....toto rimske dno nemá stále svoje dno,smutné na klub s najkrajšou hymnou na svete a super ultras...za čias rímskej republiky by už podaktorí hraci vyselí na kríži

Já čtu že Lampard... Tvle 🤣

Nemá někdo zájem o práci trenéra AS? Prej teď berou kohokoliv.