11.kolo ROMA - Udinese

Penalta pomohla, v druhom polčase už hrali s prehľadom (až na Ndicku a 5 minút na konci) stále na lopte stále v pohybe, Udine nebolo vôbec v hre.
Za Dovbyka by som sa nebál dať niekoho z primavery, ak tam je niekto schopný nebude to veľký rozdiel. Dokonca by som sa aj potešil vidieť zase niekoho z primavery so šancou.
Cristante je jeden z kľúčových hráčov, presne takto si ho pamätám pod Gaspom aj v Atalante a očividne im to spolu funguje aj teraz. Gasp vie čo mu sedí.

Škoda tej repre pauzy zrovna keď to šlape

Penalta pomohla, v druhom polčase už hrali s prehľadom (až na Ndicku a 5 minút na konci) stále na lopte stále v pohybe, Udine nebolo vôbec v hre.
Za Dovbyka by som sa nebál dať niekoho z primavery, ak tam je niekto schopný nebude to veľký rozdiel. Dokonca by som sa aj potešil vidieť zase niekoho z primavery so šancou.
Cristante je jeden z kľúčových hráčov, presne takto si ho pamätám pod Gaspom aj v Atalante a očividne im to spolu funguje aj teraz. Gasp vie čo mu sedí.

Škoda tej repre pauzy zrovna keď to šlape
dovbyka se těžko hájí
neni to žádnej zobák a občas vypadá, že neumí ani běhat
dneska se zdálo, že navazuje na poslední zápas a je k něčemu, že začíná chápat, co má jako útočník dělat
paradoxně se zranil při asi "nejútočníkovatější" věci, co u nás za rok a kus udělal, kdy si vzal beka na záda a ustál to do šance
škoda

jinak mancio :D :

1762724898182.png

Mne je strasne luto Zaniola, agent mu pomutil hlavu a dodrbal ho uplne
V Rime by bol stastny a hviezda. Hral vyborne a radost bola sa naneho pozerat.

ospravedlnil sa a ideme dalej - ale urcite mu trebalo dst trosku pociti kde je jeho miesto :)

Forza Roma

Mne je strasne luto Zaniola, agent mu pomutil hlavu a dodrbal ho uplne
V Rime by bol stastny a hviezda. Hral vyborne a radost bola sa naneho pozerat.

ospravedlnil sa a ideme dalej - ale urcite mu trebalo dst trosku pociti kde je jeho miesto :)

Forza Roma
Zaniolo se choval jak kretén. Oslavy po jeho gólu nám je jedna věc, ale vysmíval se po tom zápase hráčům Říma a snad tam pleskl i někoho z junijorky. Já ho nemůžu vůbec vystát.

Druhej gól byla akce, kterou bych třeba rád viděl od útočníků se záložníkama, ale jako luxus, jak si to tam stoper vyťukal s krajním bekem. :mrgreen:

Body super, já ale zase musím zmínit Svilara. Chytl dva góly i přes to, že naši stopeři občas vyprodukujou chybu jak v okrese a namažou sami soupeři do loženky.

Cristante??? To co má bejt? Bych nečekal, že změna trenéra může takhle rapidně někoho zlepšit.

Mimochodem to Gasp udělal dobře i se změnou kapitána, ale to už se tu zmiňovalo.

Koukal jsem do půlnoci. Kluci nám pořád foukají to plzeňské bebí, no a úspěšně. Výhra za výhrou, i když úplně přesvědčivé to stále není.
Cristante ano. Hraje nejlepší fotbal, co pamatuju. On se zlepšil už pod Ranierim a teď je opravdu výborný.
Gasp to dělá zatím dobře.
Teď se hlavně přes repre pauzu dát zas do kupy.
Dajeee!!!